ADVERTORIAL Te gandesti la implanturi dentare? Ai facut o decizie buna!

Media-Advertising / 28 octombrie 2019

Te gandesti la implanturi dentare? Ai facut o decizie buna!

Candva, pentru inlocuirea unui dinte lipsa, solutiile cele mai abordate de catre medicii dentisti erau protezele si puntile dentare. In ziua de azi, cu ajutorul unor implanturi dentare, pacientii isi pot recapata zambetul si, totodata, sa-si pastreze si aspectul natural al acestuia. Implanturile dentare au numeroase avantaje fata de celelalte tipuri de restaurari dentare, tocmai pentru ca arata, se simt si se comporta intr-un mod cat mai natural.

De fapt, cea mai mare diferenta dintre un dinte normal si un implant dentar este aceea ca implanturile sunt mult mai rezistente impotriva cariilor.

Implantarile dentare si succesul pe care il au

De fiecare data cand auzi cuvantul operatie, este posibil sa te gandesti la ceva extrem de complicat. Adevarul este ca o astfel de interventie reprezinta o operatie cu o rata de succes ridicata, de aproximativ 98% in randul pacientilor.

Pentru a putea sa ai parte de implanturi dentare, trebuie sa indeplinesti anumite conditii, pe care ti le va transmite medicul dentist in timpul controlului. In general, daca nu suferi de anumite afectiuni sau conditii locale care sa contraindice implanturile dentare, esti candidatul ideal.

Implanturile dentare iti pot imbunatati sanatatea

Lipsa unor dinti poate sa dea batai de cap. Pe langa recapatarea aspectului estetic, pacientul ar trebui sa tina cont si de alt motiv pentru care sa apeleze la o interventie de implantologie. O dantura deficitara nu permite mestecarea corecta a mancarii in timpul mesei.

Acest lucru inseamna un regim alimentar nesanatos si poate duce la ingreunarea procesului de digestie a hranei. Lipsa dintilor poate parea, in prima faza, doar o problema estetica, dar este, de fapt, si o problema care afecteaza sanatatea pe termen lung.

Previn deteriorarea gingiei

Odata cu caderea dintilor, vor fi afectate si gingiile si tesutul osos. Astfel, pe masura ce tesutul va capata o alta forma, se va modifica si forma gurii. Acest lucru duce la schimbarea aspectului din jurul gurii, cu buzele ,,stranse" si pielea ridata, asa cum ai vazut probabil la oamenii batrani. Modificarile de acest tip te-ar putea face si pe tine sa imbatranesti inainte de vreme.

De asemenea, din cauza schimbarilor ce au loc la nivelul tesuturilor, si stabilitatea danturii ramase va fi afectata, in special cea inferioara. Dintii care nu au cazut isi vor schimba incetul cu incetul pozitia, iar acest lucru va aduce inca un minus la aspectul danturii tale. Daca apelezi la implanturi dentare, ai putea impiedica acest lucru.

In cazul in care, din diferite motive, dantura ta nu mai este completa, cel mai bine ar fi sa vizitezi un cabinet stomatologic pentru un control. Un medic dentist te va indruma in legatura cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi si iti va spune, mai ales, in ce consta o interventie de implantologie, precum si avantajele unei astfel de decizii cu beneficii pe termen lung.

Viata se traieste zambind, iar solutia unor implanturi dentare te-ar putea ajuta sa zambesti mai des decat ai facut-o vreodata si sa infrunti orice situatie increzator si sanatos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb