AEP colectează informaţii cu privire la alegerile parlamentare din decembrie 2020 pentru optimizarea activităţilor în secţiile de votare

S.B.
Miscellanea / 5 februarie 2021

AEP colectează informaţii cu privire la alegerile parlamentare din decembrie 2020 pentru optimizarea activităţilor în secţiile de votare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat vineri că a demarat o acţiune de colectare de informaţii cu privire la modul în care s-au desfăşurat alegerile parlamentare din decembrie 2020, prin intermediul unui chestionar online care a fost transmis operatorilor de calculator şi experţilor electorali care au îndeplinit funcţia de preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare sau locţiitor al acestuia. Obiectivul este optimizarea activităţii în secţiile de votare, informează news.ro.

"Chestionarele au fost transmise prin sms şi e-mail celor 22.308 operatori de calculator, precum şi celor 37.604 preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora. Obiectivul acestei acţiuni este evaluarea corectă şi reală a modului de desfăşurare a activităţilor biroului electoral al secţiei de votare în vederea îmbunătăţirii tuturor aspectelor care alcătuiesc aceste activităţi", a transmis AEP, într-un comunicat de presă.

Cu această ocazie, preşedintele AEP Constantin-Florin Mituleţu-Buică a mulţumit tuturor profesioniştilor a căror implicare în buna desfăşurare a alegerilor a fost esenţială şi îi îndeamnă să completeze chestionarul pentru a reflecta cu acurateţe realitatea desfăşurării activităţilor din secţia de votare, astfel încât acestea să poată fi optimizate, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. E un exercițiu de imagine. Nu vrea nimeni sa optimizeze nimic. Colectează acele chestionare și se șterg cu ele la fund.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb