Affidea a achiziţionat clinicile Explora

T.B.
Companii / 6 februarie

Affidea a achiziţionat clinicile Explora

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu şi tratament, a achiziţionat clinicile Explora din Suceava, ajungând astfel la un număr total de 53 de clinici multidisciplinare la nivel naţional, se arată într-un comunicat al Affidea, remis redacţiei. Affidea România începe anul 2024 cu o nouă achiziţie importantă, cele 3 clinici ale Explora Group din Suceava, după achiziţionarea centrelor Biomed Scan şi Odelga, precum şi inaugurarea centrului Affidea Grigorescu din Capitală, conform sursei.

Clinicile Explora furnizează pacienţilor servicii de imagistică medicală: RMN, CT, radiografie (RX), ecografie 3D şi 4D, precum şi consultaţii medicale de specialitate (cardiologie, ginecologie, neurologie, pediatrie, ortopedie şi dermatologie), relatează sursa menţionată.

Potrivit comunicatului, "Affidea România continuă să-şi mărească reţeaua naţională de clinici multidisciplinare respectându-şi promisiunea de a oferi cât mai multor români acces la servicii medicale de calitate, la standarde europene, indiferent că avem în vedere servicii decontate CAS sau în sistem medical privat. Analizând cererea de astfel de servicii în regiunea Moldovei, am optat să achiziţionăm Explora Group, un furnizor medical important din zonă, Affidea urmând să investească expertiză şi inovaţie tehnologică pentru a oferi pacienţilor servicii la înalte standarde în cel mai scurt timp posibil," declară Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria.

Anual, portofoliul de pacienţi al clinicilor Explora depăşeşte 40.000 de pacienţi care aleg să efectueze investigaţii imagistice sau consultaţii de specialitate atât cu bilet de trimitere CAS, cât şi în sistem medical privat, informează compania.

Conform sursei citate, "Planul de expansiune a Affidea România va continua şi în acest an, pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulţi oameni să benefiecieze de servicii medicale aşa cum îşi doresc: cu expertiza unor medici de top, echipamente de ultimă generaţie, grijă şi atenţie, rapiditate în stabilirea programărilor şi preţuri avantajoase când vorbim de servicii private," precizează oficialul Affidea România.

În a doua parte a anului 2023 Affidea a achiziţionat 3 clinici (Biomed Scan şi Odelga) în Capitală, dar a inaugurat şi centrul imagistic Affidea Grigorescu în parteneriat cu Policlinica CCBR. În această locaţie furnizăm pacienţilor investigaţii RMN şi CT, estimând un număr de peste 13.000 de pacienţi pe an, transmite compania.

În tranzacţia cu Explora Group, Affidea România a fost asistată juridic de Societatea Civilă de Avocaţi Rizoiu & Poenaru, iar serviciile de due diligence financiar şi fiscal au fost efectuate de echipa DLA Piper Tax, în colaborare cu TS Partners, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb