Affidea încheie un acord pentru achiziţia centrelor de radioterapie MedEuropa România

T.B.
Companii / 4 martie

Affidea încheie un acord pentru achiziţia centrelor de radioterapie MedEuropa România

Grupul Affidea, furnizorul medical de servicii de diagnostic imagistic avansat, ambulatoriu şi tratament, anunţă astăzi că a încheiat un acord pentru achiziţia MedEuropa România, un renumit furnizor de servicii de tratament al cancerului, se arată într-un comunicat al Affidea, remis redacţiei.

MedEuropa România deţine patru centre medicale în oraşele Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Oradea, iar un nou centru urmează să fie deschis în Iaşi, transmite sursa. Compania este renumită pentru expertiza sa în servicii avansate de tratament al cancerului, precum radioterapie, chimioterapie şi consultaţii de oncologie. Această achiziţie adaugă radioterapia în gama de servicii a clinicilor Affidea în România, completând serviciile existente de radioterapie pe care Affidea le deţine în alte ţări europene, conform sursei menţionate.

Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria, a declarat, potrivit comunicatului: "Cancerul răpeşte prea multe vieţi în comunităţile noastre, aproximativ 100.000 de persoane fiind diagnosticate cu o boală oncologică în România în fiecare an. Această achiziţie nu vizează doar extinderea reţelei naţionale a Clinicilor Affidea, este mai ales despre sprijinul real pe care dorim să-l oferim sistemului naţional de sănătate, precum şi persoanelor afectate de această boala nemiloasă. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu echipa de profesionişti ai MedEuropa după încheierea tranzacţiei şi să continuăm să oferim expertiză şi profesionalism fiecărui pacient oncologic, facilitând accesul la o gamă variată de servicii medicale, de la diagnostic la tratamentul si monitorizarea patologiilor oncologice."

Guy Blomfield, CEO şi Preşedinte al Boardului de Management al Grupului Affidea, a precizat, conform sursei menţionate: "În cadrul Affidea, ne bucurăm de o experienţă bogată în furnizarea de servicii oncologice integrate în mai multe ţări din Europa, cu o reţea importantă de Clinici comunitare şi Centre de Excelenţă ce oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru comunităţile din care facem parte. Piaţa medicală din România s-a angajat să îmbunătăţească ratele de supravieţuire în cazul afecţiunilor oncologice, iar modelul nostru de servicii integrate va avea un rol important în a îmbunătăţi diagnosticul în faze incipiente, precum şi furnizarea unui acces sporit la serviciile de radioterapie pentru un tratament eficient. Atât Affidea, cât şi MedEuropa se bucură de o foarte bună reputaţie şi încredere în rândul pacienţilor, ce sunt bazate pe standardele înalte de calitate şi pe rezultatele medicale dovedite clinic. Sunt încrezător că integrarea acestor servicii va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor medicale în cazul pacienţilor oncologici."

Philippe Jacobs, Preşedinte, şi Silviu Savin, Directorul Executiv MedEuropa, au adăugat, potrivit sursei citate: "Suntem mândri de reţeaua de centre greenfield pe care le-am construit, oferind servicii medicale şi tratamente de cea mai înaltă calitate. Dorim să mulţumim medicilor şi personalului nostru pentru contribuţiile din ultimii ani. Credem că o soluţie de servicii medicale integrate este cea optimă pentru pacienţii oncologici. De aceea, integrarea MedEuropa în mare familie a Affidea reprezintă o cale ideală de a oferi cea mai bună îngrijire cu rezultate eficiente pentru pacienţii oncologici din România."

Finalizarea achiziţiei este supusă aprobarii Consiliului Concurenţei din România, informează compania. În această tranzacţie, Grupul Affidea a fost asistat juridic de Societatea de avocatură Rizoiu & Asociaţii, de firma Clifford Chance şi TS Partners, în timp ce Deloitte Romania a asistat Affidea în procesul de due diligence financiar si fiscal, precum şi în asistenţă la tranzactie. MedEuropa a fost asistată juridic de Biris Goran şi Linklaters, arată datele comunicatului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb