Affidea România a achiziţionat clinicile Biomed Scan, ajungând la 48 de clinici la nivel naţional

T.B.
Companii / 7 noiembrie 2023

Affidea România a achiziţionat clinicile Biomed Scan, ajungând la 48 de clinici la nivel naţional

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, a achiziţionat centrele Biomed Scan din Capitală, ajungând astfel la un număr total de 48 de clinici multidisciplinare la nivel naţional, se arată într-un comunicat al Affidea, remis redacţiei.

Planul de expansiune a Affidea România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale integrate de pe piaţa autohtonă, continuă prin achiziţionarea celor 2 centre medicale Biomed Scan - din zona Vitan-Dristor, respectiv, Titan, din sectorul 3 al Capitalei, informează sursa menţionată. Biomed Scan furnizează pacienţilor servicii de imagistică ultraperformantă: RMN (4 aparate de ultimă generaţie, din care unul 3Tesla), toate tipurile de ecografii, precum şi consultaţii de specialitate (Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie), potrivit comunicatului.

Conform sursei citate, "Affidea România îşi continuă expansiunea atât la nivel de Capitală, cât şi pe plan naţional, lucrând intens la îndeplinirea obiectivului de a facilita accesul la servicii medicale integrate, de calitate, cât mai multor români. Achiziţia Biomed Scan concretizează dorinţa noastră de a fi prezenţi şi în sectorul 3 al Capitalei, deservind zone importante, cu o mare concentrare de locuitori," declară Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria.

Affidea va investi în dezvoltarea portofoliului actual de manopere medicale din cele 2 centre achiziţionate, atât în zona de consultaţii de specialitate, cât şi în aria investigaţiilor imagistice, menţionează sursa precizată.

Anual, peste 25.000 de pacienţi au efectuat investigaţii RMN în centrele Biomed Scan, conform sursei. În urma extinderii serviciilor medicale un număr şi mai mare de pacienţi vor avea posibilitatea de a beneficia de investigaţii atât în prin decontare CAS, cât şi în sistem medical privat, arată datele companiei.

Potrivit comunicatului, "Biomed Scan reprezintă un business solid pe care l-am creat pentru a îmbunătăţi nivelul de sănătate al bucureştenilor, furnizându-le servicii medicale pentru toată familia. Achiziţia de către o companie de talie internaţională, precum Affidea, constituie o nouă etapă în evoluţia acestuia, iar viitoarele investiţii vor creşte portofoliul de manopere medicale, poziţionându-le la standardele de calitate Affidea, lider european în diagnostic imagistic şi tratament, " afirmă dr. Răzvan Ciobanu, manager Biomed Scan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb