Agenţii economici care au generat anul trecut deşeuri medicale şi din construcţii, obligaţi să anunţe Primăria Timişoara cum le-au gestionat

S.B.
Miscellanea / 3 ianuarie 2023

Agenţii economici care au generat anul trecut deşeuri medicale şi din construcţii, obligaţi să anunţe Primăria Timişoara cum le-au gestionat

Primăria Municipiului Timişoara informează marţi, cetăţenii, că, până la data de 1 martie 2023, producătorii/ generatorii de deşeuri medicale au obligaţia să prezinte Planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile medicale pe care le-au desfăşurat în anul precedent, pe teritoriul municipiului Timişoara, informează news.ro.

Nedepunerea Planului de eliminare a deşeurilor, atrage după sine amenzi contravenţionale de 1.500 - 2.000 lei, pentru persoane fizice şi 2.000 - 2.500 lei pentru persoane juridice.

Primăria Municipiului Timişoara aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, pînă la data de 1 martie 2023, producătorii/ generatorii de deşeuri medicale, au obligaţia să prezinte Planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile medicale pe care le-au desfăşurat în anul precedent, pe teritoriul municipiului Timişoara.

Conţinutul Planului de eliminare a deşeurilor este prevăzut la art. 5, lit. B din HCL nr.190/2020, iar compartimentul din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara care se ocupă de recepţionarea acestora este Biroul de Avize şi Control Mediu, prin intermediul Camerei 12, precizează Primăria într-un comunicat oficial.

"Aceeaşi cerinţă, cu aceeaşi dată, se aplică şi producătorilor/generatorilor de deşeuri de la lucrările de intervenţii, refaceri şi construcţii edilitar-gospodăreşti, conţinutul Planului de eliminare a deşeurilor fiind prevăzut la art. 10, alin. (2) din HCL nr. 320/2022", mai spune instituţia.

Planul de eliminare a deşeurilor va fi depus în două exemplare, din care un exemplar vizat va putea fi ridicat de la Camera 12, după 15 zile. În cazul planurilor incorecte sau incomplete, documentaţia va fi restituită la acelaşi ghişeu, urmând a se depune o nouă documentaţie, întocmită în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precizează primăria.

Nedepunerea Planului de eliminare a deşeurilor, atrage după sine amenzi contravenţionale de 1.500 - 2.000 lei, pentru persoane fizice şi 2.000 - 2.500 lei pentru persoane juridice. Depunerea documentelor se face la Primăria Municipiului Timişoara.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. FELICITARI PRIMARIEI!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb