Ager Business Tech va furniza "Nuclearelectrica" lucrări de extindere reţea de 7,9 milioane lei

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 ianuarie 2010

Ager Business Tech va furniza Nuclearelectrica lucrări suplimentare de extindere şi securizare reţea de calculatoare, contract de 7.963.750 lei, potrivit unui anunţ de atribuire publicat ieri pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, tipul procedurii fiind negociere fără anunţ de participare. Data atribuirii contractului a fost 13 ianuarie 2010, fiind primită o singură ofertă.

Valoarea iniţială estimată a contractului a fost de 8.043.750 lei, fără TVA, şi s-a ajuns la o valoare totală de 7.963.750 lei, fără TVA.

Directorul general al Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan, a declarat recent, citat de NewsIn, că cel de-al doilea producător de electricitate din România şi-a planificat pentru acest an investiţii de circa 500 milioane lei, valoare asemănătoare cu cea din 2009, respectiv aproximativ 520 milioane lei.

"Investiţiile planificate pentru 2010 vor fi făcute în extinderea, reabilitarea şi modernizarea unor capacităţi exis-tente, pentru achiziţia de apă grea la Unităţile 1 şi 2 de la Cernavodă, în depozitele de combustibili, în centrul de agrement din Cernavodă, precum şi pentru dublarea capacităţii de fabricaţie a combustibilului nuclear", preciza Pompiliu Budulan.

Directorul general al Nuclearelectrica a mai spus că finanţarea pentru aceste investiţii provine din surse proprii şi fonduri de la bugetul de stat.

Producătorul de electricitate Nuclearelectrica are în prezent circa 2.200 de angajaţi. Dintre aceştia, circa 1.700 sunt cei de la cele două unităţi nucleare de la Cernavodă.

Nuclearelectrica, deţinută de stat, este al doilea mare producător de energie electrică din ţară, acoperind circa 18% din necesarul de energie electrică, după Hidroelectrica şi înaintea celor trei complexuri energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari şi Craiova).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb