Agricover lansează un program de burse de studii pentru tinerii fermieri

S.B.
Comunicate de presă / 29 septembrie 2020

Agricover lansează un program de burse de studii pentru tinerii fermieri

Grupul Agricover lansează programul "Burse Agricover 2020" în cadrul căruia vor fi oferite 10 burse de studiu, în valoare de 100.000 de euro, pentru tineriifermieri din Româniacare doresc să asigure continuitatea afacerii de familie, potrivit unui comunicat al companiei.

Cele 10 burse Agricover acoperă integral costurile educaţionale, de transport, cazare şi masă, valoarea individuală fiind în cuantum de 10.000 de euro, pentru un an de studiu. Începând de astăzi şi până în data de 12 octombrie inclusiv, tinerii din familii de fermieri care exploatează ferme de până la400 de hectare, au vârsta de până în 35 de ani şi au absolvit o facultate sau sunt încă studenţi, se pot înscrie în competiţie.

"Responsabilitatea socială este parte integrantă a strategiei de dezvoltare a Grupului Agricover, implicarea noastră fiind constantă în ultimii doi ani, prin sprijinul oferit fermierilor români pentru a crea şi lansa Asociaţia Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă. Dezvoltat de către Club, programul Tineri Lideri pentru Agricultură, este o resursă educaţională complexă, cu un uriaş potenţial de formare pentru cei care doresc să se specializeze în domeniul agricol. Prin acordarea burselor anuale de studiu ne-am propus să investim în educaţia generaţiilor viitoare şi să facilităm accesul în program tinerilor fermieri care nu se pot susţine financiar. Viitorul agriculturii înseamnă informaţie specializată şi tehnologie digitală, puse în practică de către tineri ambiţioşi, pregătiţi să devină antreprenori şi arhitecţi ai unei agriculturi româneşti sustenabile şi competitive", a declarat Liviu Dobre, Director General Agricover Holding S.A.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb