AIEE: Începe a doua ediţie a evenimentului "Zilele Carierei în Industria Energetică"

T.B.
Miscellanea / 24 octombrie 2023

AIEE: Începe a doua ediţie a evenimentului "Zilele Carierei în Industria Energetică"

Asociaţia Inginerilor Energeticieni şi Electricieni - AIEE, în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universităţii de Ştiinţă şi Tehnologie POLITEHNICA din Bucureşti, organizează în perioada 23-28 octombrie 2023, a doua ediţie a evenimentului "Zilele Carierei în Industria Energetică", se arată într-un comunicat al AIEE, remis redacţiei.

Evenimentul se desfăşoară în Facultatea de Energetică, iar laboratorul de Tehnica Tensiunilor Înalte găzduieşte, într-o notă neconvenţională, prezentări şi conferinţe tehnice, informează sursa menţionată. Atmosfera vibrantă şi pasiunea emanată de echipa de organizare sunt resurse indispensabile pentru orice tânăr energetician dornic să exploreze lumea acestei industrii, se mai arată în comunicat.

Evenimentul "Zilele Carierei în Industria Energetică" a debutat ieri cu o deschidere inedită, ce a avut reprezentanţi din patru asociaţii importante din domeniul energetic, potrivit sursei menţionate. În partea a doua a zilei de ieri, organizatorii au fost interfaţa dintre mediul academic şi mediul economic, astfel evenimentul a reunit reprezentanţi ai mai multor facultăţi de top din ţară cu profil tehnic şi ai companiilor consacrate în industria energetică, mennţionează sursa citată.

Companii de renume în energetică românească vor fi alături de participanţi acestei ediţii: operatorul de transport de energie, producători şi distribuitori de energie, dezvoltatori de tehnologie, producători romani de echipamente electrice dar şi companii multinaţionale în sectorul energetic, relatează AIEE. Acestea vor susţine prezentări, care vor include informaţii despre companie şi cultura organizaţională, despre programe de practică/internship, oportunităţi de angajare şi nu în ultimul rând, vor răspunde curiozităţilor tinerilor energeticieni, arată datele comunicatului. Prezentările vor fi susţinute în zilele de marţi şi miercuri în locaţia deja consacrată a Facultăţii de Energetică, Laboratorul de Tehnica Tensiunilor Înalte, iar în paralel cu acestea, participanţii evenimentului se vor bucura de prezenţa companiilor şi la standurile amenajate în holul principal al Facultăţii de Energetică, conform sursei indicate.

În cadrul acestui eveniment, Facultatea de Energetică va fi gazda Evenimentului "Conferinţa Internaţională Energie şi Mediu" în zilele de joi şi vineri, 26-27 octombrie, unde specialiştii din domeniu vor susţine lucrări ştiinţifice despre noile descoperiri din energetică, informează AIEE. Totodată, vor fi înglobate şi conferinţe tehnice cu teme de interes din industrie, precum: Energia regenerabilă - riscuri şi beneficii pentru prosumatori şi sistemul energetic, Digitalizarea în sectorul energetic, Securitatea energetică şi rezilienţa, prezentări ce vor fi susţinute de partenerii acestui eveniment pentru studenţii şi pasionaţii de energie, potrivit sursei citate.

După cum am obişnuit participanţii evenimentelor de carieră, nu va lipsi nici vizita tehnică ce este destinată să închidă programul celor 6 zile de eveniment într-o notă relaxantă, arată datele comunicatului. Anul aceasta vizita tehnica va avea loc la o staţie electrică de transformare din Bucureşti (Enel) si o Centrala Electrică Fotovoltaică, unde peste 50 de participanţi ai evenimentului vor avea ocazia să interacţioneze cu specialişti din domeniu, chiar în mijlocul instalaţiilor energetice, conform sursei precizate.

Ziarul Bursa este partener media al acestui eveniment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb