Alex Petricean şi Oana Coantă participă între 20 şi 21 august la Urbea Food Fest la Piatra Neamţ

G.D.
Miscellanea / 9 august 2022

Alex Petricean şi Oana Coantă participă între 20 şi 21 august la Urbea Food Fest la Piatra Neamţ

Între 20 şi 21 august, la Piatra Neamţ are loc Urbea Food Fest, un festival gastronomic dedicat întregii familii la care vor participa Alex Petricean şi Oana Coantă, alături de unele dintre cele mai apreciate branduri care dezvoltă concepte de street food, printre care Gourmet Street Food, Mr. Cannoli sau American Burger, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Urbea Food Fest este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Industriei Ospitalităţii, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ şi îşi propune să promoveze reşedinţa de judeţ şi să transforme oraşul, pentru un weekend, în Capitala Gastronomică Urbană a României.

În cele două zile ale festivalului sunt aşteptaţi peste 20.000 de participanţi, organizatorii facilitând activităţi pentru toată familia. Astfel, cei mici vor putea participa la ateliere de jucării şi slime, în vreme ce adulţilor li s-au pregătit ateliere de mixologie, de băuturi probiotice dar şi un atelier de gătit pâine cu maia.

În cadrul festivalului, Alex Petricean şi Oana Coantă vor pregăti un eveniment privat inedit de tip "4 hands dinner".

Mai mult decât atât, chef Alex Cîrţu, consultant culinar LifeBox şi chef Munti, câştigătorul sezonului al şaselea al competiţiei Chefi la Cuţite, vor susţine show-uri de live cooking în faţa tuturor participanţilor la eveniment.

"Piatra Neamţ este un oraş care încă aşteaptă să fie descoperit de românii din toată ţara. Dincolo de tradiţii şi obiective turistice seculare, oraşul este un mediu propice pentru înflorirea culturii urbane. Ne-am propus să impulsionăm această direcţie de dezvoltare turistică şi să organizăm un festival de street food, concept definitoriu pentru cultura urbană modernă atât în plan internaţional cât şi naţional. Obiectivul nostru este unul îndrăzneţ şi anume să transformăm oraşul Piatra Neamţ în capitala gastronomică urbană a României.

Tocmai de aceea, i-am invitat alături de noi pe doi dintre cei mai apreciaţi chefi români din noul val, Alex Petricean şi Oana Coantă, în restaurantele cărora se îngrămădesc deopotrivă românii de peste tot din ţară cât şi turiştii străini. Mai mult decât atât, ne-am asigurat că unele dintre cele mai apreciate branduri de street food vor fi prezente la Piatra Neamţ, astfel încât locuitorii oraşului să se bucure de o experienţă completă din punct de vedere al gastronomiei şi entertainmentului. Suntem în continuare deschişi să promovăm în cadrul festivalului nostru şi alte concepte de street food, astfel încât aşteptăm mesaje la adresa: contact@hospitalityculture.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului," afirmă Florin Maxim, preşedinte al Asociaţiei pentru Promovarea Industriei Ospitalităţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb