Alexandra Rîştariu, noul Director General Mondelez

A.A.
Comunicate de presă / 28 mai 2019

Foto: Alexandra Rîştari

Foto: Alexandra Rîştari

Alexandra Rîştariu va ocupa funcţia de Director General al Mondelez, începând cu luna iunie 2019, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Aceasta şi-a început cariera la Mondelez International, unde lucrează de 11 ani, iar în ultimii 4 ani a devenit un membru important al echipei de leadership a Mondelēz South Central Europe (SCE), coordonând Departamentul de Vânzări al Mondelez România.

Ivaylo Naydenov, Director General SCE HUB Mondelēz International a declarat: "Sunt încântat că această funcţie va fi preluată de Alexandra Rîştariu, în prezent Director de Vânzări pentru România. Sunt încrezător că poziţia de Director General va reprezenta un pas înainte pentru business-ul din România, iar Alexandra va asigura strategia de creştere a business-ului Mondelez pe această piaţă. Ne aliniem la strategia globală, lansată recent, prin care ne-am propus să conducem viitorul snack-urilor, oferind consumatorilor snack-urile potrivite, la momentul potrivit, în modul potrivit".

Alexandra Rîştariu are o experienţă internaţională, având peste 11 ani de practică globală. Începând cu anul 2015, Alexandra Rîştariu a devenit membru al echipei de leadership a Mondelez SCE, iar din 2017 coordonează Departamentul de Vânzări al Mondelez România, format dintr-o echipă de 120 de persoane. În cadrul funcţiei pe care a ocupat-o până acum, a contribuit la dezvoltarea şi implementarea strategiei de creştere a companiei în România, maximizând potenţialul de vânzări, se arată în comunicat.

Cu venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2018, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale şi locale iconice, precum biscuiţii Oreo, belVita şi LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka şi Toblerone; bomboanele Sour Patch şi guma Trident.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua. Daca directorul general este incantat ca ati preluat functia, atunci sunteti buna. o sa va urmaresc activitatea. imi plac strategiile de marketing.

    Felicitari si succes! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb