Alina Gorghiu şi Florin Roman, aduc acuzaţii dure actualului lider PNL

G.B
Politică / 20 iunie 2021

Alina Gorghiu şi Florin Roman, aduc acuzaţii dure actualului lider PNL

Susţinători ai premierului Florin Cîţu în lupta pentru câştigarea preşedinţiei PNL i-au adus acuzaţii dure actualului lider, Ludovic Orban. Alina Gorghiu spune că suflu nou şi modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele, să nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie ruşine membrilor PNL, iar Florin Roman îl acuză pe Ludovic Orban că se plimbă singur prin ţară pentru că nu i-a plăcut meritocraţia, ci slugărnicia, potrivit G4media.

"Răspund la provocarea domnului Orban şi încerc să definesc ce înseamnă suflul nou şi modern în PNL:

- Suflu nou şi modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele;

- Suflu nou şi modern înseamnă să nu te anunţi candidat la preşedinţia pentru 2024, ştiind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală şi că un astfel de anunţ pripit poate îngropa PNL;

- Suflu nou şi modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie ruşine membrilor PNL;

- Suflu nou şi modern nu înseamnă să tranzacţionezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ţi asigura ţie şefia Camerei Deputaţilor;

- Să ai suflu nou şi modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiţi în guvern că îţi sunt datori să te susţină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou şi modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine şi de peste mulţi ani, nu pentru cariera unei singure persoane.

PS: Domnule Orban, dvs. cum definiţi suflul nou?", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Deputatul Florin Roman a reacţionat, tot pe Facebook, după ce Ludovic Orban a afirmat că trebuie definit "suflul nou" din PNL despre care vorbeşte Florin Cîţu, atâta timp cât acesta este susţinut de nume vechi din partid. "Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban", a transmis Roman, prcizând că aşa înţelege preşedintele PNL că se derulează "festivalul democraţiei".

"Văd că nu trece o zi fără că Ludovic Orban şi susţinătorii lui să nu ne atace, pe cei care îl susţinem pe Florin Citu. Indiferent că te cheamă Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Robert Sighiartau, Daniel Buda, Florin Român, Lucian Bode, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Daniela Cimpean, preşedinta CJ Sibiu, Dinu Iancu Salajanu, preşedinte CJ Sălaj, Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, Ionel Bogdan, preşedintele CJ Maramureş, Virgil Chiţac, primarul Constanţei, Mihai Lupu, preşedinte CJ Constanţa, Nicolae Ciucă, Dan Vilceanu, Alina Gorghiu, Marcel Romanescu, primarul din Tg Jiu, Florin Oancea, primarul Devei, Tibi Ridzi, primarul Petroşaniului, Ion Lungu, primarul Sucevei, Nelu Tătaru, Monica Anisie, Cristian Băcanu, sute de preşedinţi de organizaţii şi simplii membri, nimeni nu scapă de atacurile lui Orban şi ale susţînătorilor lui. Aşa înţeleg ei, că se derulează «festivalul democraţiei»", a scris Florin Roman.

Acesta afirmă că Florin Ciţu "are o echipă de oameni care au confirmat".

"Vin din organizaţii puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câştigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcţie la acea dată, cu sprijinul lui Nicuşor Dan, a reuşit "performanţă" unui loc trei la Bucureşţi! Acum, Ludovic Orban se plimbă singur prin ţara. Şi asta, pentru că nu i-a plăcut meritocraţia, ci mai degrabă slugărnicia", a mai scris Roman.

Acesta îl acuză pe Orban că încalcă principiile liberale.

"Unde îţi este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferinţa judeţeană şi acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni şi jigniri, cum din păcate îţi tratezi colegii care ţi-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spaţiul public", a mai scris Roman.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Ne doare in c. de PNL, de lideri, membri și simpatizanti idioți ai acestui partid de tot rahatul, care conduce țara!!

    1. Ar trebui sa se dezbrace si sa se bata in public. Propun la Bucur Obor pentru ca spectatorii sa priveasca spectacolul, sa se vaccineze si sa haleasca mici.

    PD-ul lui Basescu, securistiii ce ne-au impuscat in "revolutie" dau acum ultima lupta; PD-ul sa infiltrat in urma dezastrului electoeral trecut si identificat cu PNL-ul lui Johanis si acum mari hoti, ce-si zic politicieni, din fosta gasca a lui Basescu si Boc, vor sa preia partidul care i-au salvat si adoptat PNL-ul lui Orban. Asa, in viitor, in politica romaneasca vor fi : securistii din PD. pe care toti ii stim, adica PNL-istii de astazi, securistii PSD-ului, adica Dincu, Grindeanu, Larguta si securistii si puii lor din USR si PLUS. Fosta securitate, prin debarcarea lui Orban va invinge in sfarsit in Romania si va reface sub o alta forma comunismul.

    1. doamne fereste!

    Dle Orban și dle Cîțu ( sau invers ) și dle Iohannis ( că element perturbator !) Un șef bun este acela care are în jurul lui oameni valoroși nu parveniți si lichele!

    Oare din ce categorie fac parte Rareș Bogdan, Gorghiu, Turcan, Sighiartau etc? 

    Adică d-voastra le asigurați accesul la ciolan dar cu ce au venit oamenii ăștia la masă? Gorghiu Sighiartau, Turcan în campanie nu cred că au adus un vot ( poate doar Batistuta dar acum lumea s-a saturat de el si e o piatră de moară!) 

    Ati condus inițial țara cu un parlament ostil,apoi a venit pandemia, ce vor oamenii ăștia care mai mult vă sabotează dle Orban,dle Cîțu ?  

    Afară cu ei și separare de Iohannis deja o altă piatră de moară!

    Vreau un nou PNL! 

    1. pnl la gunoi. Uita de ei si de usr. Sa vina altii la normali la cap.

      Ba pardon! De când sunt la guvernare useristii, pe care nu i-am votat,mi se par f în regulă: miniștri valoroși, atenți la ce vor oamenii,nici vorbă de neomarxism, de homosexualitate,singurii sinceri în a tăia pensiile speciale etc

      Rămân șocat cu câtă ostilitate sunt priviti! 

      Rămân șocat că fostul primar de la sector 1 are milioane de € avere prin interpuși ( fosta soție etc) ,oare câte mil.sunt din licitații trucate cu regii gunoaielor si voi sariti că Clotild nu face curat! Păi nu poate face dacă nu vedem ce preturi practică ăia față de alte primării din țară!

      Ar trebui să fim mai realiști! 

      Dar nu ramai socat de averile usr itilor care nu au o zi pe cartea de munca,oare de unde au atatia bani

      Spune ce au furat de când sunt la guvernare ! Cine a furat si care e suma de care e acuzat! Spune cine a angajat o rudă la stat ! Dacă nu ști poți să taci!

      Hai exemple de furat în mandat! Măcar o bănuială rezonabilă!

      Repet nu i-am votat ( din cauza lui Ciolos) dar am de gând! 

      Au se furat tot ce se putea fura ,iar de an gajat au angajat toate rebuturile ,toti prosti si toate pilele posibile si imposibile,pe ce lume traiesti sau esti membru de partid

      toate aceste trucuri sunt f adevarate

      o singura problema: primul pas este sa le "dezvaluiesti si al doile sa le rezolvi!

      unde este rezolvarea??? 

      Da pesede ul ce a furat,pnl usr a furat pensiile,alocatiile si salariile oamenilor,ce au facut ca banii imprunutati ca nu se vede nimic

      USR-istii Barna, Nasui, Ghinea, Clatite au voie sa aiba milioane ca ei sunt oameni noi. Au furat altii pentru ei si acum ei aduc bunastarea binefacatorilor lor.

    Turcan a promis o reformă a pensiilor la început 2022,mai nou sfârșit 2022! O va prelungi încă 2 ani va veni campania si ea si tompeta Rareș Bogdan, o vor promite din nou !

    Dar vor da vina pe Câțu anunțând că trebuie un "suflu nou"!  

    1. Dana Budeanu avea dreptate cand a spus ca la prostime trebuie sa le scoti ochii cu ceva maruntis inainte de campanie,poti a le dai si luna de pe cer inainte de campanie oamenii au mintea scurta ,astfel nu votau fostii pdl isti sau pe iohanis

      prietene, nu pensiile contributive sunt problema

      recalcularea pensiilor, asa cum o anunta ei va fi CATASTROFA!!!!! 

      problema consta in pensiile speciale si peremaneta decalare a varstei la militieni, mineri, lucratori de nu stiu unde care se pensioneazala la 45 de ani!!! 

      adica dupa cel mai fericit caz incep la 20 de ani, se pensioneaza la 45 si vor sa bucure de pensie cel putin 30 daca nu chiar 50 de ani! 

      toate acestea de unde sunt suporate?

      aud??? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb