Altex şi AMD lansează noul sistem X Game V4 pregătit pentru Windows 7

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 septembrie 2009

Altex Romania lansează o nouă ofertă promoţională pe piaţa PC-urilor pentru acasă, oferind un sistem complet de gaming care are la bază cele mai noi tehnologii ale producătorului AMD. Noul PC este produs din componente de ultimă generaţie în materie de procesare, suport grafic şi platformă tehnologică, încorporând cel mai nou procesor AMD dual core Athlon II X2 240 şi placă grafică - ATI RadeonTM HD 3450, adresându-se cu precădere celor care îşi utilizează calculatorul pentru divertisment.

Cristian Moanţă, Director Marketing & Vânzări la Altex România, a declarat: "Oferim prin noul sistem X GameV4 o soluţie unică la un preţ de excepţie pentru gammeri, cinefili, cei care au făcut pasul înainte şi doresc să vadă filmele în format HD sau pentru cei care folosesc aplicaţii grafice complexe şi multimedia. În colaborare cu AMD, propunem un sistem cu un procesor în premieră pe piaţa românească, AMD dual core Athlon II X2 240, şi asigurăm astfel configuraţia necesară rulării actualelor sisteme de operare, dar şi a aşteptatului Windows 7."

Sistemul X Game V4 este disponibil în magazinele Altex şi Media Galaxy din întreaga ţară în cadrul unui pachet promoţional care include, pe lângă desktop-ul X Game V4, monitorul LCD LG W1934S şi multifuncţionalul EPSON STYLUS SX100. Preţul pachetului este de 1999,90 Lei, iar oferta este valabilă în perioada 3-23 septembrie 2009.

Sistemul oferă un nivel de performanţe şi capabilităţi multimedia suficiente pentru a satisface cei mai pretenţioşi utilizatori. Platforma este creată special pentru a întruni toate cerinţele utilizatorilor în materie de rulare de conţinut multimedia HD, cea mai bună experienţă pentru actualele sisteme de operare Windows si noul Windows 7, jocuri DirectX 10.1, multitasking şi o eficienţă energetică ridicată.

Primul sistem pregătit pentru Windows 7

Cu o configuraţie hardware de excepţie, X Game V4 este primul sistem lansat pe piaţa locală, pregatit pentru a rula Windows 7. În combinaţie cu scalabilitatea, eficienţa şi accesibilitatea platformelor AMD, utilizatorii obţin o experienţă de neegalat. Acest desktop PC oferă suport complet Windows 7, performanţe de joc fenomenale şi stabilitate de excepţie pentru lucrul cu orice gen de aplicaţie de tip office.

Ramona Prodea, reprezentant de vânzări AMD România, spune. "Cu suportul procesorului dual-core AMD Athlon II X2 240 şi al plăcii grafice ATI Radeon HD 3450, utilizatorii se pot bucura de o experienţă vizuală incredibilă, printr-o calitate a imaginii HD, si de un consum redus de energie".

Componentele de ultimă generaţie incluse în configuraţia sistemului asigură utilizatorilor pretenţioşi şi pasionaţilor de jocuri un mediu ideal pentru activităţile curente desfăşurate în faţa calculatorului. Procesorul AMD Athlon II X2 240, setat sa lucreze la frecvenţa de 2,8 GHz, este pregătit pentru a rula cele mai noi jocuri şi cele mai pretenţioase aplicaţii de editare foto sau conversie video. În ajutorul lui vin cei 4GB memorie RAM şi placă grafică ATI RadeonTM HD 3450 cu 1GB memorie DDR2, perfecte pentru a completa cu succes compresia filmelor descărcate de pe camera video personală, editarea pozelor făcute în vacanţă sau rularea ultimelor shooter-e din industria de jocuri.

Redefiniţi standardele jocurilor HD

Placa grafică ATI RadeonTM 3450 asigură cu până la de două ori mai multe performanţe decât generaţia anterioară de carduri video, oferind o experienţă superioară în jocuri si un nivel ridicat al ratei cadrelor pentru cele mai noi titluri de jocuri.

Pasionaţii de conţinut multimedia HD vor fi încântaţi de calitatea şi cursivitatea filmelor rulate, datorita tehnologiei UVD2 (Universal Video Decoder 2) care asigură decodarea imaginilor HD la cea mai bună calitate şi în cel mai scurt timp. De asemenea, ATI Radeon 3450 asigură suport audio 7.1, conectivitate HDMI, procesare video accelerată şi suport Blu-Ray.

Primul driver unificat ATI Catalyst este compatibil Windows Vista şi Windows 7, utilizatorii putand profita de cea mai bună grafică şi o experienţă Windows 7 fără egal, la utilizarea platformelor AMD.

X Game V4 se aliniaza standardelor de mediu în ceea ce priveşte consumul de energie, procesorul AMD Athlon II X2 240 fiind realizat pe tehnologie 45nm. Acesta consumă doar 65W pentru încărcarea cu un flux maxim de lucru.

Advanced Micro Devices (AMD), furnizor global de top în soluţii hardware inovative, a fost înfiinţată în 1969 şi are sediul în Sunnyvale, California. AMD proiectează şi produce microprocesoare, dispozitive cu memorii flash şi procesoare de consum redus pentru industriile de calculatoare, comunicaţii şi produse electronice. AMD este dedicat oferirii de soluţii standardizate cu orientare către client pentru utilizatori de tehnologie, de la companii şi guverne, până la consumatori individuali.

ALTEX ROMANIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 90.000 metri pătraţi, divizată între 50 de magazine ALTEX şi 15 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX conţine produse cu CEL MAI MIC PREŢ DIN ROMANIA, în timp ce MEDIA GALAXY se diferenţiază având CEA MAI VARIATĂ GAMĂ DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, ALTEX Distribution - compania de logistică şi distribuţie, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Complet Electro Serv (CES), membră a grupului ALTEX, se adresează segmentelor Consumer şi Business cu o ofertă diversificată şi adaptată. CES este promotor al brandingului românesc de IT, prin cele două branduri proprii: DAVIO şi MYRIA - din perspectiva cărora oferă acces rapid şi simplificat la tehnologia viitorului. CES deţine avantajul singurei linii profesionale de asamblare din Sud-Estul Europei şi menţine un sistem de management integrat calitate-mediu certificat TUV conform standardelor SR EN ISO 9001:2002, SR EN ISO 14001:2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb