Amadeus - premiat pentru cel mai bun produs în turismul de afaceri 2007

Comunicat Amadeus
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 13 februarie 2007

Amadeus, lider global în domeniul soluţiilor de tehnologie şi distribuţie pentru industria turismului, anuntă câştigarea premiului pentru "Cel mai bun produs în turismul de afaceri", pentru soluţia Amadeus e-Travel Management Solution, la Gala Mondială a Turismului de Afaceri 2007 şi a fost desemnat "cel mai bun furnizor de tehnologie" în cadrul galei Buying Business Travel Diamond Awards.

Amadeus e-Travel Management este un instrument global performant de rezervare online adresat mediului corporatist, soluţie menită să ajute companiile să îşi gestioneze programele de călătorie mult mai eficient, economisind astfel resurse importante. Mai mult decât atât, soluţiile Amadeus pentru companii, oferă o tehnologie solidă, posibilităţi nelimitate de raportare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de securitate ale pasagerilor, precum şi o platformă multi-channel care furnizează acces la date relevante - toate acestea, reprezentand aspecte care sporesc experienţa utilizatorului şi garantează confortul managerului şi al companiei.

Gala Mondială a Turismului de Afaceri, eveniment care se desfăşoară anual, caută să onoreze excelenţa în industria turismului. Nominalizaţii sunt supuşi votului unui juriu format din cumpărători de servicii turistice, manageri şi facilitatori.

Premiile Buying Business Travel Diamond, se decernează anual, urmărind recompensarea excelenţei în industria turismului. Premianţii sunt votaţi de cititorii revistei, cumpărători de servicii turistice de afaceri, manageri şi facilitatori. Premiul este o recunoaştere adusă devotamentului Amadeus pentru sectorul turismului de afaceri, precum şi succesului companiei în activitaţile desfăşurate în parteneriat cu industria turismului.

Jerome Destors, Director Comercial la Amadeus e-Travel, a declarat: "Suntem fericiţi pentu acest premiu câştigat pentru cel mai bun produs în turismul de afaceri. Este practic o recunoaştere publică a devotamentului Amadeus pentru sectorul turismului de afaceri. Pe lângă importante economii de resurse, corporaţiile pot beneficia şi de un partener de încredere care le înţelege nevoile şi le poate oferi confort în administrarea şi rezervarea călătoriilor de afaceri."

Ian Wheeler, Vice Preşedinte al departamentului de Marketing al Amadeus a declarat: "Suntem foarte încântaţi de câştigarea acestui premiu, acordat pentru soluţiile noastre tehnologice în sectorul turismului de afaceri. În calitate de companie, investim continuu în tehnologie pentru ca aceasta să reflecte evoluţiile continue de pe piaţă, pentru a ne ajuta clienţii să îşi optimizeze investiţiile IT."

"În 2006, am investit 300 de milioane de euro în cercetarea şi dezvoltarea tehnologiei pentru turism şi continuăm să ne menţinem poziţia de lider. Suntem fericiţi că acest merit ne-a fost recunoscut de unul dintre cele mai bine văzute premii din industrie", a adăugat Ian Wheeler.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb