Ambarcarţiune de peste 2 milione lei, lansată de apă de CJ Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 24 aprilie

Ambarcarţiune de peste 2 milione lei, lansată de apă de CJ Galaţi

O navă de pasageri destinată plimbărilor de agrement pe Dunăre a fost lansată la apă, în luna aprilie, de Consiliul Judeţean Galaţi. Ambarcaţiunea a fost construită în cadrul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 2.350.000 de lei, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional de Pescuit şi Afaceri Maritime.

"Unul dintre visurile gălăţenilor se împlineşte: am lansat oficial la apă o navă de pasageri special construită pentru plimbări pe Dunăre. Mă bucur că am reuşit să îndeplinim o veche dorinţă a gălăţenilor, precum şi a celor care vizitează oraşul nostru. Cu toţii vor avea şansa unei experienţe inedite, de a admira şi descoperi frumuseţea zonei noastre de pe apă. Astfel, pentru prima oară după 1989, o instituţie publică din Galaţi va organiza în mod regulat plimbări de agrement pe Dunăre. Nava va face plimbări pe Dunăre în perioada caldă, de miercuri până duminică. În cel mai scurt timp, vom stabili exact programul, numărul de curse pe zi, durata şi traseele de călătorie, în acest moment având două variante - până la podul de peste Dunăre şi până la Insula Cailor. În ceea ce priveşte preţul, acesta va fi cel mai mic din ţară, de cel mult 25 de lei/oră pentru adulţi, până la 15 lei/oră pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani şi gratuit pentru copiii până în 6 ani. Astfel, în cel mai scurt timp, după ce vom aproba toate detaliile, la o dată care va fi anunţată ulterior, îi vom invita pe toţi gălăţenii să vină şi să se bucure de o plimbare pe Dunăre cu nava Consiliului Judeţean", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Nava, de tip pasager pentru curse de zi, are o lungime de 18 metri, 30 de locuri pe scaun, din care patru pentru persoane cu dizabilităţi, şi o autonomie de 25 de ore. Pentru siguranţa pasagerilor, ambarcaţiunea este prevăzută cu 33 de veste de salvare. Mai mult, la cârma navei se află un conducător calificat, cu 36 de ani de experienţă în conducerea navelor pe mare. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb