AMENAJAREA SPAŢIILOR DE BIROURI Techno Office mizează pe o creştere cu 30% a vânzărilor în 2015

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 26 ianuarie 2015

Techno Office mizează pe o creştere cu 30% a vânzărilor în 2015

Techno Office, furnizor de soluţii pentru amenajarea spaţiilor de birouri, estimează pentru anul în curs o creştere cu 30% a vânzărilor, până la peste 3 milioane de euro, comparativ cu 2014, şi, de asemenea, a numărului de proiecte realizate, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Înfiinţată în 2008, firma s-a ocupat, în ultimii ani, de amenajarea birourilor pentru diverse multinaţionale, printre care JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer şi GDF Suez.

Iuliana Carata, directorul general al Techno Office, a declarat: "Încă de la înfiinţare, fiecare an a adus creşteri considerabile ale cifrei de afaceri, în ciuda mediului economic nu foarte favorabil, mai ales din perioada 2008-2010. Tocmai din acest motiv, pentru 2015, mizăm pe un avans cu 30% al vânzărilor, mai ales în contextul în care observăm o dezmorţire a investiţiilor realizate de companii în reamenajarea spaţiilor sau în relocări".

Domnia sa a adăugat că un impact pozitiv în afaceri îl va avea nu doar creşterea apetitului companiilor pentru relocare, ci şi revenirea construcţiilor pe segmentul de birouri şi finalizarea proiectelor de acest tip.

Potrivit Iulianei Carata, în 2014, Techno Office a realizat peste 100 proiecte şi a livrat, în total, peste 10.000 de produse, dintre care 1.500 de mese de lucru, 1.000 de spaţii de depozitare şi peste 5.000 de scaune.

În ceea ce priveşte împărţirea geografică a afacerilor firmei, Carata a menţionat că 90% dintre proiectele realizate sunt în Capitală, iar restul în provincie, unde Cluj-Napoca se află pe prima poziţie.

În acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru 13 dintre cele mai cunoscute firme producătoare de mobilier pentru birouri la nivel mondial, iar compania se află într-un proces continuu de diversificare a gamei de mobilier şi accesorii pentru amenajarea spaţiilor de birouri.

Iuliana Carata a mai spus că 80% dintre produsele distribuite de Techno Office sunt importate din Germania şi Italia, iar restul sunt achiziţionate de pe piaţa locală. Printre cei mai importanţi producători din piaţa internaţională care se regăsesc în portofoliul societăţii, se numără About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi şi Emmegi. La acestea se adaugă Haworth, pentru care Techno Office este dealer exclusiv în România.

Înfiinţată în 2008, Techno Office este o companie cu capital mixt, deţinută de Iuliana Carata şi Marco Magnani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb