AMWAY ROMÂNIA: Creştere de 11% a cifrei de afaceri

M.D.
Companii / 17 mai 2018

Ioana Enache

Ioana Enache

Anul 2017 a fost unul cu rezultate financiare excepţionale, care a plasat Amway România şi Bulgaria pe primul loc în topul european al performanţelor de business înregistrate de filialele companiei cu sediul in Ada, Michigan. Cifra de afaceri a companiei a fost de 101 milioane RON, în creştere cu 11% faţă de anul precedent, informează comunicatul de presă remis către redacţie.

Ioana Enache, general manager Amway România, Grecia şi Bulgaria a declarat:

"Pentru aceste rezultate, Amway România şi Bulgaria au primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru cea mai bună performanţă în business realizată în Europa. Acest premiu, oferit de Amway Corporation, reprezintă pentru noi o recunoaştere a parteneriatului excelent pe care îl avem cu antreprenorii Amway. Această distincţie onorează profesionalismul, determinarea şi motivaţia partenerilor noştri de business, pe care îi respectăm şi apreciem, precum şi implicarea exemplară a echipei locale, căreia îi sunt recunoscătoare".

"În România, anul 2017 a adus o dezvoltare accentuată a pieţei de cosmetice. Românii au devenit mult mai preocupaţi să îşi asigure o mai bună calitate a vieţii, iar piaţa a atins un grad ridicat de maturitate. În plus, românii sunt dispuşi să încerce produse noi, premium, care conţin ingrediente de foarte bună calitate şi la baza cărora stau zeci de ore de inovaţie. Din datele Amway, în segmentul premium, cele mai căutate în România sunt produsele anti-aging, care conţin ingrediente organice", se mai arată în comunicat.

De asemenea, la nivel de preferinte de consum în Romania, Amway a sesizat o creştere sensibilă a interesului faţă de segmentul nutricosmeticelor. Truvivity by Nutrilite, gama de nutricosmetice premium, disponibilă exclusiv prin intermediul Amway, a înregistrat rezultate deosebite, încă din momentul în care a fost prezentată în România, în 2016.

Ioana Enache mai menţionează: "Vom continua să susţinem iniţiative locale care încurajează antreprenoriatul, utilizând experienţa partenerilor Amway şi rezultatele studiului AGER 2018 (Amway Global Entrepreneurship Report). Prin acest studiu, reuşim să cuantificăm deschiderea populaţiei faţă de antreprenoriat şi să identificăm obstacolele pe care cei interesaţi le întâmpină atunci când vor să îşi pornească propria afacere".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb