ANALIZĂ B2B INTERNATIONAL: Doar 35% dintre companii instalează automat update-uri pentru software-uri

F.A.
Comunicate de presă / 23 aprilie 2013

Doar 35% dintre companii instalează automat update-uri pentru software-urile pe care le utilizează pentru a-şi desfăşura activitatea, potrivit unei cercetări de piaţă realizate în noiembrie 2012 de către specialiştii B2B International.

În noiembrie anul trecut, B2B International a intervievat peste 5.000 de manageri IT, care ocupă funcţii de nivel înalt în diferite companii din întreaga lume, în cadrul cercetării realizate pentru Kaspersky Lab.

Printre altele, studiul a evaluat gradul de utilizare a tehnologiilor care instalează automat update-uri pe computerele companiei. Dintre companiile care au un sistem de client management instalat, doar 35% folosesc această tehnologie, conform cercetării de piaţă.

"Infractorii cibernetici se folosesc adesea de vulnerabilităţile pentru care nu au fost lansate patch-uri din software-urile expirate, pentru a pătrunde în infrastructura IT a companiei", precizează specialiştii.

Conform acestora, infractorii cibernetici utilizează un instrument foarte popular - exploit-urile - pentru a-şi atinge scopurile. Exploit-urile sunt elemente care folosesc vulnerabilităţile sistemului de operare şi ale aplicaţiilor pentru a infecta computerele. Ele sunt utilizate adesea pentru a lansa atacuri asupra companiilor, de aceea soluţiile de securitate pentru companii încearcă să le detecteze şi să le distrugă.

Specialiştii aduc în vedere faptul că o modalitate eficientă de a preveni şi de a elimina aceste vulnerabilităţi este instalarea de patch-uri pentru software.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb