Analiză Glovo: Românii au comandat pe litoral în sezonul estival cu 25% mai multe produse cu SPF

R.S.
Miscellanea / 6 septembrie

Analiză Glovo: Românii au comandat pe litoral în sezonul estival cu 25% mai multe produse cu SPF

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat o analiză a comenzilor efectuate de utilizatori pe litoral vara aceasta. Astfel, burgerii, shaorma şi pizza se află în topul produselor preferate de la restaurante, urmate de supe şi de mici. În acelaşi timp, produsele cu protecţie solară au înregistrat o cerere mai mare, utilizatorii efectuând cu 25% mai multe comenzi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cel mai comandat produs pe litoral a fost burgerul, preferat de utilizatori fiind sortimentul cu pui, urmat de cel cu vită. De asemenea, în topul preferinţelor s-a situat shaorma, unde utilizatorii au comandat cel mai des varianta cu pui, urmată de cea cu carne de vită şi mix. Când vine vorba de cele mai comandate tipuri de pizza, sortimentul Quattro Stagioni a fost cel pentru care utilizatorii de pe litoral au optat cel mai des, clasamentul continuând cu pizza Salami şi Capriciosa.

În topul produselor preferate au fost şi supele, ciorba de pui a la grec fiind cea mai comandată, urmată de ciorba de văcuţă, ciorba de burtă, dar şi de ciorba de fasole cu afumătură. Totodată, şi micii s-au aflat printre cele mai comandate produse de pe litoral.

Anul acesta, iulie a fost luna cu cele mai multe comenzi înregistrate din sezonul estival, pe 16 iulie fiind plasate pe litoral cele mai multe comenzi prin Glovo. Cele mai multe comenzi au fost făcute de utilizatori la prânz şi cină, comparativ cu perioada din extrasezon, când cele mai multe comenzi sunt efectuate seara. În acelaşi timp, în sezonul estival, sâmbăta a fost ziua cea mai aglomerată din săptămână, comparativ cu perioada din extrasezon, când se comandă cel mai mult vinerea.

Utilizatorii care au plasat cele mai multe şi mai scumpe comenzi pe litoral

În sezonul estival, cele mai multe comenzi au fost realizate de un utilizator din Constanţa, care a efectuat 395 de comenzi în această perioadă, se menţionează în comunicat.

Totodată, cea mai scumpă comandă înregistrată îi aparţine unui utilizator din Mangalia, care a cumpărat sandwich-uri, apă şi gustări în valoare de 3000 de lei.

De altfel, şi titlul de cel mai mare fan gyros din România îi revine unui utilizator din Constanţa care, în ultimele 12 luni, a comandat în total 170 de gyrosi, adică, în medie, 14 gyrosi în fiecare lună.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb