Analiză WBS Europa - jurnal bursier - 10 ianuarie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 11 ianuarie 2011

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele europene au început negativ o săptămână dominată de vânzările în următoarele zile de bonduri ale ţărilor din zona euro. Indicele german DAX a suferit o scădere de 1.31%, după ce doar două dintre componentele sale au reuşit evoluţii pozitive. Indicele

    DJ Euro Stoxx 50 a pierdut 1.69%, doar una dintre componentele sale rămânând deasupra nivelului de închidere de vineri. Sectorul financiar a suferit una dintre cele mai importante scăderi, indicii Stoxx 600 Banks şi Stoxx 600 Insurance înregistrând scăderi de 1.93%, respectiv 1.87%.

    Producţia industrială a Italiei a scăzut în luna septembrie cu 2.1% faţă de august, cel mai abrupt declin lunar din ultimul an şi jumătate, conform datelor publicate de Istat. Indicele FTSE MIB al bursei italiene a suferit astăzi o scădere de 2.36% până la 20058.18 puncte. Datele publicate de divizia Halifax de credite ipotecare a Lloyds Banking Group Plc. au indicat pentru luna decembrie cea mai mare scădere a preţurilor medii la locuinţe din ultimele trei luni în Marea Britanie. Declinul lunar a fost de 1.3%, corespunzând unei scăderi anuale de 3.4%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb