Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 19 martie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 22 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis sedinta de vineri pe minus, indicele Dow Jones Industrial avand prima inchidere in scadere din ultimele noua sedinte. Cresterea neasteptata a dobanzii cheie in India si continuarea aprecierii dolarului american fata de moneda Euro a fost principalele motive de ingrijorare pentru investitori. Cotatia EURUSD a ajuns in preajma nivelului de 1,35, iar pretul bariluui de petrol a scazut cu 1,8%, pana la $80,68.

    Scaderea a fost generalizata, singurele sectoare care au inchis sedinta pe plus fiind considerate de investitori drept defensive: telecomunicatii (+0,44%) si sanatate (+0,02%). Sectoarele cu evolutiile cele mai slabe au fost cel energetic (-0,94%) si cel al producatorilor de materii prime (-0,99%).

    Michael Feroli, economist sef la J.P. Morgan Chase, a declarat ca Rezerva Federala ar putea mari dobanda pe care o cere bancilor pentru imprumuturi directe inainte de urmatoarea sedinta a FOMC, comitetul decizional al Rezervei Federale, ce va avea loc pe 28 aprilie.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb