ANCA DRAGU: "Decizia CEDO în legătură cu vaccinarea este un pas important"

S.B.
Miscellanea / 9 aprilie 2021

"Decizia CEDO în legătură cu vaccinarea este un pas important"

Preşedinta Senatului Anca Dragu a declarat că decizia CEDO care spune că vaccinarea obligatorie este necesară într-o societate democratică, într-un caz de refuzare a accesului unor copii nevaccinaţi la o grădiniţă în Cehia, este un pas important şi pune o ierarhie între drepturi, informează news.ro.

"Cred că ar trebui să îi întrebăm la acest moment pe specialiştii în drept constitutional şi dumnealor să ne dea direcţia. În cee ace priveşte decizia CEDO pare că, într-adevăr, pune o ierarhie între drepturi şi spune cumva că dreptul la viaţă este important şi că într-o democraţie trebuie respectate nişte reguli. Democraţia nu trebuie confundată cu lipsa regulii", a precizat Anca Dragu, întrebată vineri la Parlament dacă ar permite Constituţia României introducerea unei astfel de obligaţii.

Chestionată dacă această decizie ar putea fi extinsă şi în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva COVID-19, să fie prevăzute noi reglementări astfel încât vaccinarea să fie obligatorie, preşedinta Senatului a replicat: "Cu siguranţă această decizie va fi luată în considerare de către specialişti când se va formula o recomandare sau alta. Dar este un pas important".

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţi ai unor copii cărora le-a fost refuzat accesul la o grădiniţă din Cehia, din cauză că nu au fost vaccinaţi, a stabilit joi că vaccinarea obligatorie este "necesară într-o societate democratică", într-o hotărâre a Marii Camere.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ce ziceam eu?!... A se vedea comentariile LA SUBIECT de la articolul ce prezinta decizia CEDO.

    Niște tipi ce nu au rezolvat bolile lumii nuau dreptul sa vorbească despre vaccinarea forțată!! Boli precum cancerul, leucemia, bolile de inima și mii de alte boli! Ba mai aduc și sărăcia! Nevaccinații se vor apăra cu forța împotriva Vaccinatorilor! Aducători de sărăcie in plus! PS: Calea Victoriei e a Vaccinatilor sau Nevaccinatilor? Piața Romana?

    1. Întreabă medicii

      Sau întreabă pe lăutarii noștri geniali : catanga ,ploieșteanu , luncă , etc... 

      Nu mai exista pneumonie sau cancer!

    Niște tipi ce nu au rezolvat bolile lumii nu au dreptul sa vorbească despre vaccinarea forțată!! Boli precum cancerul, leucemia, bolile de inima și mii de alte boli! Ba mai aduc și sărăcia! Ce au păzit pana acum? In plus, nerezolvand aceste probleme majore, spun ca le pasa de oameni! 8,000,000 de morți de cancer, un miliard de oameni cu mancare de malnutriți! Nevaccinații se vor apăra cu forța împotriva Vaccinatorilor! Aducători de sărăcie in plus! PS: Calea Victoriei e a Vaccinatilor sau Nevaccinatilor? Piața Romana? Centrul Vechi al cui e?

    pai si pt copiii aia , vaccinarea e obligatorie ca sa mearga la gradinita , nu ca sa mearga la cofetarie. e o diferenta mare.

    1. O doamna ,crescuta in laborator,Laboratorul PLUS nu poate fi decat aeriana alaturi de dorinta milenara a omenirii pentru libartate.Stimata mea,intelege ca aceasta decizie este primul pas spre onoua dictatura,dictatura de data aceasta mai crunta decat cele din evul mediu.Acum oamenii tind spre libertate si UE se indreapa spre moarte.Ai studii dar nu necesare unui functionar ce trebuie sa conduca OAMENI,fiecare dintre noi suntem altfel,nu incercati sa ne ingraditi si sa ne transformati in roboti automati si inconstienti,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb