Andra Olar-Caragea este noul CEO al CITR

M.I.
Companii / 17 februarie 2020

Andra Olar-Caragea (Sursă foto: Facebook)

Andra Olar-Caragea (Sursă foto: Facebook)

Andra Olar-Caragea este noul CEO al CITR, liderul pieţei de insolvenţă din ţara noastră şi parte a Impetum Group, se arată într-un comunicat, publicat luni, pe site-ul companiei.

Potrivit susei citate, noul director îşi propune să întărească poziţia pe piaţă a unei organizaţii mature, cu impact în salvarea valorii din business-urile româneşti, lucru demonstrat printr-o rată de succes de 100% a planurilor de reorganizare şi distribuirea către creditori a 100 de milioane de euro doar în anul 2019.

Andra Caragea, CEO CITR, a declarat: "În noul rol, îmi propun să consolidez poziţia de lider în insolvenţă a CITR şi să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. În strategia noastră, un rol esenţial îl va ocupa inovaţia, prin diversificarea soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea şi extinderea internaţională a companiei. Nu în ultimul rând, succesul CITR se datorează forţei echipei noastre, de aceea îmi doresc să contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizaţionale."

Noul CEO preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea, care odată cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului şi rămâne implicat în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner.

"În ultimii 3 ani, am luat toate deciziile importante pentru CITR alături de Andra, astfel că succesiunea ei la conducerea companiei vine natural. Mai mult, rezultatele obţinute anul trecut de echipa noastră, sub coordonarea şi supervizarea operaţională a Andrei, au fost peste aşteptări. Acestea confirmă calităţile Andrei de a coagula şi mobiliza echipa şi o recomandă ca lider talentat, bun mediator şi, poate cel mai important, un om pasionat de ceea ce face", a declarat Vasile Godîncă-Herlea, fost CEO şi actual Managing Partner CITR şi COO al Impetum Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb