ANDREEA MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL SĂNĂTĂŢII: ''Protestele, mediul ideal în care se transmite virusul''

G.U.
Miscellanea / 4 aprilie 2021

''Protestele, mediul ideal în care se transmite virusul''

Protestele sunt mediul ideal în care se poate transmite virusul, spune medicul Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, conform Digi24. Motivul este unul simplu: nu se păstrează distanţa, nu se poartă mască şi se strigă. Astfel, prin particulele care ajung în aer se împrăştie cu o încărcătură virală extrem de mare.

"Este înspăimântător, pentru că de fapt sunt oameni de vârstă medie, care au intrat în faza 3 de vaccinare - dacă doresc vaccinarea -, deci probabil că nu sunt mulţi dintre ei vaccinaţi, nu respectă niciun fel de reguli de distanţare, mască, evitare de aglomeraţii, ceea ce face ca expunerea să fie mai mult decât importantă şi sinceră să fiu, în spatele lor văd părinţii sau copiii acestora, care cu siguranţă vor fi şi ei expuşi. Să ne gândim că, de fapt, la astfel de proteste se strigă. Or, prin strigătul respectiv, categoric este o cantitate mai mare de virus cu salivă eliminat în exterior, deci clar sunt alte condiţii. Automat, este modul ideal de transmitere a virusului: aglomeraţii, timp prelungit, expunere intensivă la eliminarea de virus", a explicat pentru Digi24 secretarul de stat Andreea Moldovan.

Întrebată ce efect au aceste proteste asupra corpului medical, Andreea Moldovan recunoaşte că poate fi "demotivant", cu atât mai mult cu cât efortul medicilor este mai mare. "Să nu uităm că oamenii care lucrează în secţiile COVID lucrează de un an de zile în nişte condiţii absolut grele. Este înfiorător să stai echipat în costumul respectiv, dar mai înfiorător este că ai de multe ori de-a face cu pacienţi cărora nu le poţi da foarte mult ajutor. Aş spune că e regretabil şi umilitor pentru corpul medical, exact cum spunea doamna conferenţiar Florescu, de la 'eroi' în linia întâi am trecut la 'asasini' şi 'crimiali', ceea ce este absolut dureros", mărturiseşte secretarul de stat. Oficialul îşi declară încrederea în corpul medical: "Văd că în ciuda tuturor greutăţilor pe care le întâmpină, totuşi merg mai departe".

Andreea Moldovean are şi un mesaj pentru protestatari: "I-aş invita pentru o oră într-o secţie de terapie intensivă unde se îngrijesc pacienţii cu infecţie COVID", a arătat secretarul de stat.

"A fost impresionant gestul populaţiei din Arad, care a mers cu flori la spital. Cred că este cea mai mare bucurie şi un gest care şterge toate aceste gesturi urâte înghiţite anterior", a comentat Andreea Moldovan.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Duda pregateste terenul pentru restrictiile de Paste.

    1. Doamna, aveti dreptate. Fiind si dumneavoastra doctor,romanii,ar trebui sa va timita si dumneavoastra flori pentru binele pe care il faceti acestui neam. Asa ca,romanii,va vor trimite multe buchete de flori facute din CIULINI si MATRAGUNA care sa va linisteasca putin din avantul cu care conduceti ministerul sanatatii,catre groapa.!

    satanistii vor sa conduca ministerele cu propagandisti , specialisti ioc . tuto !

    1. daca taceai filosof ramaneai tanti usr. Daca te impingi prin mall-uri nu esti in mediul ideal. Numai daca strigi impotriva cretinilor atunci virusul se raspandeste cu maxima viteza. Doaman o fi la fel de competenta precum "doctorul""Comandant"Arrafat ?

    Frumoasa pledoarie pt dictatura, n-am ce zice!

    1. De ce nu se vaccinează toți medicii ?

      Ar Trebui sa fie toți vaccinați iar cei care refuza sa le fie desfăcut contractul de munca . 

    ANTIVIRUSUL ,, ȘOȘOACĂ " A SPART GHIAȚA : PRIN COPCĂ GUVERNUL ALUNECĂ ÎN CĂDERE LIBERĂ ...

    aceiasi nota de batjocura si tratarea la comanda a unei situatii medicale!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb