Angeliki Mouratidou este noul director general al Euroins Grecia

R.S.
Bănci-Asigurări / 17 septembrie

Angeliki Mouratidou este noul director general al Euroins Grecia

Euroins Grecia, o sucursală a Euroins Insurance Company AD (Euroins Bulgaria) şi parte a grupului de asigurări al Eurohold - Euroins Insurance Group AD (EIG), începe un nou capitol după zece ani de prezenţă în Grecia şi confirmă hotărârea acţionarilor săi, inclusiv Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), de a continua cu toate schimbările necesare pentru a duce la consolidarea în continuare a poziţiei sale pe piaţa elenă de asigurări, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Începând cu 16 septembrie, Angeliki Mouratidou, cu o vastă experienţă pe piaţa de asigurări grecească şi internaţională, şi-a asumat atribuţiile de director general al Euroins Grecia. Athanasios Smyrnis şi Vasil Dimitrov rămân în companie ca directori adjuncţi pentru a-şi oferi sprijinul valoros, potrivit comunicatului.

Angeliki Mouratidou va coordona reorganizarea companiei, având ca priorităţi strategice accentul pe produse şi servicii care să asigure o creştere sustenabilă şi profitabilă, creând valoare pentru toate părţile implicate. Deja, acţionarii au atribuit firmei de consultanţă de renume internaţional Alvarez & Marsal pregătirea unui plan de reproiectare completă a operaţiunilor şi restructurare a companiei, pentru a reuşi să formuleze o strategie mai eficientă pentru viitor.

Angeliki Mouratidou, în calitate de şef al Euroins în Grecia, se va concentra pe consolidarea în continuare a reţelelor de vânzări, pe asigurarea unui management eficient al activelor şi resurselor disponibile şi pe îmbunătăţirea continuă a eficienţei companiei şi pe furnizarea de servicii asiguraţilor şi partenerilor. "Scopul nostru este de a ne restructura compania pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor noştri şi pentru a ne consolida prezenţa pe piaţa greacă. Succesul nostru se va baza pe valorificarea şi dezvoltarea talentului oamenilor noştri, dar şi pe noi parteneriate acolo unde este necesar", a comentat noul director general al Euroins Grecia.

Angeliki Mouratidou este matematician cu studii postuniversitare în Ştiinţe Actuariale (FHAS), Marketing (Diplomă în Marketing, CIM, Marea Britanie) şi Administrarea Afacerilor (MBA, Universitatea din Bath, Marea Britanie). Ea are o vastă experienţă în industria asigurărilor şi este specializată în strategie, planificare de afaceri şi schimbare organizaţională. Până acum, ea a deţinut poziţii de conducere deosebit de solicitante, precum cea de CEO al NBG Bancassurance, o subsidiară a Băncii Naţionale a Greciei şi director general al companiei de asigurări Credit Agricole Life. Este autoarea cărţii "Unit Linked products" şi a participat ca vorbitor principal la mai multe conferinţe internaţionale, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb