ANRCTI alocă noi resurse de numerotaţie pentru furnizarea de servicii de telefonie

Comunicat ANRCTI
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 6 aprilie 2007

ANRCTI a alocat noi resurse de numerotaţie pentru furnizarea de servicii de telefonie companiilor S.C. DIAL TELECOM S.R.L., S.C. INTERTEL SISTEM S.R.L., S.C. LIDAS PROD S.R.L., S.C. NECC TELECOM ROMÂNIA S.R.L., S.C. PINK IT S.R.L., S.C. RCS - RDS S.A., S.C. SUNCOMM S.R.L., S.C. TELEMOBIL S.A.

Compania Telemobil a solicitat şi primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul a 40 de judeţe ale ţării şi în Bucureşti.

Companiei RCS - RDS i-au fost alocate 90.000 de numere din domeniul 0Z=03 pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă în judeţele Iaşi, Constanţa, Argeş, Dolj, Timiş, Bihor, Mureş, Braşov, Sibiu.

Compania Suncomm, care a solicitat pentru prima dată resurse de numerotaţie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivel naţional. De asemenea, companiei i-au fost alocate şi 1000 numere din domeniul 0Z=08, pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplătite. Suncomm a primit indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1094.

Companiile Intertel Sistem şi Pink IT, de asemenea la prima solicitare de resurse de numerotaţie, au primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul municipiului Bucureşti (pentru compania Intertel Sistem), respectiv 70.000 de numere din domeniul 0Z=03, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă la nivelul judeţelor Bacău, Galaţi, Dolj, Timiş, Cluj, Braşov şi în Bucureşti, pentru compania Pink IT. Aceastei companii i-au fost alocate şi 2.000 de numere din domeniul 0Z=08 pentru servicii oferite prin intermediul numerelor verzi şi cartelelor preplătite, cât şi 3.000 de numere din domeniul 0Z=09 pentru servicii cu tarif special. Indicativele individuale pentru selectarea transportatorilor alocate companiei Pink IT sunt 1032 şi 1632.

Compania Necc Telecom România a solicitat şi a primit dreptul de a utiliza 400.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă, la nivelul a 40 de judeţe ale ţării. Compania Lidas Prod a solicitat şi a primit dreptul de a utiliza 50.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă în judeţele Vaslui, Galaţi, Buzău, Brăila, Vâlcea.

Resursele de numerotaţie alocate companiei Dial Telecom pentru municipiul Bucureşti (telefonie fixă) au fost suplimentate cu 10.000 de numere.

Resursele de numerotaţie alocate până în prezent de ANRCTI pe baza procedurii de alocare a licenţelor de utilizare a resurselor de numerotaţie au depăşit valoarea de 74,98 de milioane din care 56,2% reprezintă resursele alocate pentru servicii de telefonie fixă, iar 42,7% resurse alocate pentru servicii de telefonie mobilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb