Antibiotice Iaşi, desemnată cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică românească

F.D.
Comunicate de presă / 12 mai 2023

Antibiotice Iaşi, desemnată cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică românească

Antibiotice Iaşi, a obţinut premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică românească, conform clasificării realizate de Randstad România Employer Brand Research, una dintre cele mai complexe cercetări de brand de angajator din lume.

Comparativ cu anul trecut, Antibiotice a înregistrat o creştere în clasament de două poziţii, ajungând pe primul loc, ceea ce confirmă preocupările constante ale companiei legate de dezvoltarea profesională şi personală a angajaţilor săi, îmbunătăţirea mediului de lucru, modul în care sunt atraşi tineri talentaţi.

"Suntem mândri şi ne onorează premiul obţinut la Gala Randstad România Employer Brand Awards. Antibiotice reprezintă cu adevărat un punct de reper pentru România, pentru pieţele internaţionale, ca reprezentant de referinţă în industria producătoare farmaceutică. Promisiunea Antibiotice este de a fi mai mult decât o afacere, de a fi un partener de încredere atât pentru proprii angajaţi cât şi stakeholderii săi, pentru a creşte împreună şi a asigura un viitor sustenabil. Am făcut progrese semnificative în dezvoltarea angajaţilor noştri si suntem mândri când eforturile echipei Antibiotice sunt recunoscute ca bune practici", a declarat Mihaela Murariu, director resurse umane, Antibiotice.

Orientarea pe profesii şi specializări cu rol cheie pentru Antibiotice a determinat o diversitate profesională specifică activităţii desfăşurate, pornind de la farmacisti, biologi, medici, ingineri chimisti (studii superioare), dar şi operatori chimişti, maşinişti, mecanici, automatişti (studii medii), focusul companiei fiind concentrat pe instruirea şi permanenta dezvoltare profesională a acestora. "Am înregistrat progrese deosebite în pregătirea şi devoltarea managerilor pe competenţe precum gândire strategică, managementul performanţei, rezolvare de probleme şi luare de decizii, comunicare si feedback. Toate aceste iniţiative se desfăşoară sub umbrela"Academia a+", platformă de management al cunoaşterii. Prin cele două componente ale sale "Colegiul Tehnic a+" şi "Şcoala de afaceri a+", Academia are ca obiectiv principal desfăşurarea de acţiuni pentru a identifica, selecta şi pregăti resursa umană calificată şi motivată să performeze.De asemenea, în cadrul "Academiei a+" am desfăşurat programe de pregătire cu lectori interni care vizează transferul de cunoştinţe şi expertiză de la seniori către tinerele generaţii.

Dacă ne raportăm la cifre concrete, există doi indicatori principali care confirmă efectele benefice ale acestor preocupări: fluctuatia de personal care este sub 6% şi retenţia personalului strategic de peste 90%, valori care se situează sub statisticile de la nivel naţional,a adăugat Mihaela Murariu

O direcţie importantă a strategiei de resurse umane din cadrul Antibiotice o reprezintă implementarea un sistem de salarizare si de motivareadaptat complexităţiiactivităţii companiei, care este periodic actualizat la schimbările şi dinamismul pietei, dar şi la aşteptările angajaţilor. Se înregistrează o evolutie semnificativă de la un an la altul a venitului mediu net per salariat, ţinta pentru anul 2023 fiind de 975 EUR net.

Alături de "Academia a+", un valoros instrument de motivare alangajaţilor Antibiotice îl reprezintă baza sportivă şi recreativă"Club a+", dedicată salariaţilor interesaţi de sport şi un stil de viaţă sănătos, unde se desfăşoară diverse activităţi sportive, cultural educaţionale, de traning şi instruire.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nani, nani! E cel mai cel! Profit pe inflație ( în farma bate recordul) ,salarii care cresc că trebuie să fim iubiți! Însă dacă faci imprudenta să cumperi acțiuni, să le ții vreo 15 ani,plus încă 15 din ani anteriori constați că acțiunea e tot pe acolo iar dividende la mișto!

    Așa că mai ușor cu pianul,cu laudele! În SUA un asemenea șef nu conducea prea mult societatea! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb