Antibiotice Iaşi, locul I pentru cea mai bună companie în comunicarea cu investitorii în 2023

T.B.
Companii / 24 noiembrie 2023

Antibiotice Iaşi, locul I pentru cea mai bună companie în comunicarea cu investitorii în 2023

Compania Antibiotice a obţinut locul I al doilea an consecutiv pentru "Cea mai bună companie din perspectiva activităţii în relaţia cu investitorii" în cadrul unui eveniment de specialitate şi a marcat momentul participând la lansarea primei colecţii de NFT din piaţa românească de capital, se arată într-un comunicat al Antibiotice, remis redacţiei.

Cu o prezenţă de peste 26 de ani la Bursa de Valori Bucureşti, Antibiotice a fost premiată, primind cele mai multe voturi din partea publicului, în cadrul Galei organizate cu ocazia aniversării a 5 ani de la înfiinţare, în data de 23 noiembrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, informează sursa menţionată.

Premiul acordat reflectă faptul că investitorii individuali au apreciat modul transparent şi importanţa informaţiilor transmise despre Antibiotice în anul 2023, calitatea raportărilor financiare şi comunicarea responsabilă din perspectiva disponibilităţii şi proactivităţii echipei Antibiotice, responsabilă de relaţia cu investitorii, arată datele comunicatului.

Potrivit comunicatului, "Businessul Antibiotice se extinde dincolo de graniţele ţării, iar pentru consolidarea relaţiei cu investitorii şi partenerii noştri de afaceri de peste tot din lume contează foarte mult modul etic şi transparent prin care transmitem informaţii relevante despre strategia, activitatea si perspectivele de dezvoltare ale companei. Faptul că am primit votul de încredere a investitorilor este o confirmare şi un merit al întregii echipei şi totodată ne încurajează să creăm un viitor împreună", a declarat Liviu Vatavu, Director Juridic&Guvernanţă corporativă Antibiotice Iaşi.

Pe parcursul anului 2023, compania Antibiotice a comunicat investitorilor informaţii cu impact major asupra businessului, precum lansarea Planului de Dezvoltare Strategică "The Future Together 2020-2030" care ţinteşte multiplicarea profitului, a cifrei de afaceri, cu efecte asupra majorării cotelor de piaţă deţinute de Antibiotice atât în Romania cât şi pe pieţele internaţionale, parteneriatul cu Banca Europeană de Investiţii şi obţinerea de fonduri nerambursabile pentru realizarea de investiţii în producţia de medicamente şi energie verde, conform companiei.

Pentru a marca această aniversare, Antibiotice, a participat la lansarea colecţiei de NFT-uri aniversare (Non-Fungible Token), primele din piaţa românească de capital, transmite sursa citată. NFT-ul de tip artă digitală creat de Antibiotice transpune în mediul digital misiunea şi valorile companiei, folosind tehnologia blockchain, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb