Antibiotice Iaşi vrea să-şi extindă prezenţa în Serbia

E.O.
Companii / 29 noiembrie 2019

Antibiotice Iaşi vrea să-şi extindă prezenţa în Serbia

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi urmăreşte extinderea în Serbia, prin lansarea de noi produse pe această piaţă, după cum au spus reprezentanţii companiei, în cadrul unei vizite efectuate de specialişti sârbi.

O delegaţie de profesionişti din domeniul sănătăţii din Serbia - profesori, doctori, farmacişti, directori de spitale, precum şi reprezentanţi ai celor mai importanti distribuitori din Serbia, a vizitat, astăzi, Antibiotice Iaşi. Cei 14 membri ai delegaţiei au avut o întâlnire cu managementul companiei şi au vizitat două secţii de producţie, fiind direct interesati de portofoliul de produse, de cunoaşterea proceselor de fabricaţie a medicamentelor pe care le recomandă zilnic pacienţilor din Serbia, de investiţii şi de perspectivele de dezvoltare ale portofoliului de produse.

Adam Frenc, proprietar ATB Pharma (Serbia), a declarat: "Ne-am propus ca prin această vizită la Antibiotice să promovăm produsele companiei şi implicit imaginea Antibiotice, o companie farmaceutică românească, în rândul prescriptorilor, distribuitorilor şi autorităţilor din Serbia. Din anul 2016 reprezentăm în mod exclusiv interesele comerciale ale Antibiotice în Serbia şi ne dorim, prin creşterea gradului de cunoaştere şi promovare, să ne dezvoltăm împreună pe această piaţă. Aceasta este cea de-a doua vizită a unei delegaţii de reprezentanţi ai sistemului medical din Serbia la Antibiotice, prima a avut loc în anul 2017. Ne propunem ca anual să aducem câte o echipă de 15-20 profesionişti la Antibiotice pentru a cunoaşte cu adevarat ce înseamnă această fabrică de medicamente şi a spori, astfel, încrederea în produsele sale".

Din delegaţie a făcut parte şi prof. dr. Dejan Sakac, medic cardiolog la Institutul de boli cardiovasculare din Novi Sad-Vojvodina (Serbia), care a declarat: "Cunosc produsele Antibiotice şi faptul că am această oportunitate de a vedea cum sunt fabricate este interesant pentru mine. Sunt o persoană căreia îi place să fie informată, însă contactele directe sunt foarte importante şi acesta este modul prin care putem face ca viitorul să fie mai bun. M-a impresionat rigoarea şi modul cum sunt respectate procedurile în procesul fabricaţiei. Totul este sigur şi-ţi dă un sentiment de încredere".

Delia Racoveanu, Regional Senior Sales Manager pentru Europa şi America, a subliniat: "Fapul că Antibiotice a investit mult în ultimii ani pentru obţinerea standardelor internaţionale de calitate ne-a adus recunoaşterea în pieţele externe. Serbia este o piaţă de interes pentru noi pentru că manifestă similitudini în consum şi comportamente terapeutice cu piaţa din România. În prezent Antibiotice are înregistrate pe piaţa Serbiei un număr de 15 produse - medicamente antiinfecţioase pulberi sterile injectabile, medicamente cardiovasculare şi suplimente alimentare. Planurile noastre de viitor includ extinderea portofoliului de produse cu accent pe terapeutica antiinfecţioasă tratată în spitale, preparate dermatologice şi o gamă de medicamente destinate Sănătăţii Femeii. În acest sens, împreună cu partenerul nostru din Serbia am evaluat potenţialul acestor produse si am stabilit de comun acord un grafic de înregistrări a 12 noi produse pentru perioada 2020-2021. Vizita de astăzi este, încă o dată, expresia recunoaşterii internaţionale a calităţii produselor Antibiotice şi avem satisfacţia misiunii îndeplinite, printr-un efort comun, de echipă reunite sub deviza "Ştiinţă şi Suflet".

În prezent, compania Antibiotice are deschise reprezentanţe comerciale operaţionale în Vietnam, Ucraina, Republica Moldova şi Serbia (Office).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Toata stima ,...BRAVO !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb