Antibiotice, prima companie din sectorul farmaceutic care se alătură ARIR

I.A.
Companii / 31 iulie 2019

Mihaela Obreja, Daniela Şerban

Mihaela Obreja, Daniela Şerban

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) s-a asociat cu Antibiotice (ATB), unul dintre cei mai importanţi producători români din industria farmaceutică de medicamente generice, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) încă din anul 1997, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Ioan Nani, Director General Antibiotice, a declarat:"Suntem printre primele companii listate la bursă şi am fost întotdeauna orientaţi spre dezvoltare şi creşterea transparenţei faţă de acţionarii noştri. Asocierea cu ARIR, alături de cele mai mari companii listate, vine în completarea strategiei noastre de a îmbunătăţi calitatea relaţiei cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionari. Ne bucură apartenenţa la o comunitate nouă şi vivace a pieţei de capital româneşti pe care ne-o dorim din ce în ce mai puternică".

Antibiotice (ATB) are o prezenţă globală activă, exportând produse în peste 70 de ţări. Totodată, Antibiotice este lider mondial pentru producţia de Nistatină şi standard de referinţă internaţional pentru această substanţă activă.

Daniela Şerban, Preşedinte ARIR, a declarat: "Antibiotice devine al 15-lea membru al ARIR şi primul din industria farmaceutică. Ne bucură amploarea şi diversitatea pe care o câştigă singura asociaţie pentru relaţia cu investitorii din România. Cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea dintre companii şi investitori, diversitatea sectorială din cadrul asociaţiei contribuie la creşterea expertizei şi la o mai bună aplicare a celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii şi guvernanţă corporativă în diverse industrii. Creşterea transparenţei şi responsabilităţii sociale sunt priorităţi ale comunităţii noastre."

Antibiotice (ATB), se alătură unui grup de elită de companii, membri ai ARIR, precum Bursa de Valori Bucureşti, ALRO, Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Teraplast şi Transelectrica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb