Antonescu: Comisia PNL-PSD-PC pe programul de guvernare finalizează lucrările săptămâna viitoare

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 24 septembrie 2010

Antonescu: Comisia PNL-PSD-PC pe programul de guvernare finalizează lucrările săptămâna viitoare

Comisia PNL-PSD-PC pentru elaborarea programului de guvernare va finaliza, la începutul săptămânii viitoare, lucrările, a anunţat, ieri, liderul PNL Crin Antonescu, arătând că cele trei partide sunt angajate într-un dialog pentru un Guvern de criză, iar Cabinetul alternativ PNL, nu neagă acest demers.

"Noi şi PSD şi PC suntem angajaţi într-un dialog, într-o construcţie pentru o formulă de criză, un Guvern de criză. Asta înseamnă construirea unei majorităţi parlamentare şi o moţiune de cenzură care să reuşească. Sunt în curs discuţiile privind măsurile imediate şi la construirea acestei majorităţi. Aici nu a survenit nicio schimbare. Problema Cabinetului alternativ al PNL nu neagă aceste demersuri. Dacă găsim o formulă provizorie, problema primului-ministru nu este de nerezolvat", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a arătat că problema este ca aceste trei partide să dea ţării un Guvern care "să se apuce să facă ceva pentru această ţară în descompunere".

Potrivit lui Antonescu, comisia de lucru formată în acest sens îşi va finaliza lucrările la începutul săptămânii viitoare.

Obiectivul principal este cel al schimbării Guvernului, a mai spus Crin Antonescu, arătând că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu este o altă problemă la care PNL va recurge tot pentru atingerea obiectivului de a veni un alt Guvern format din "oameni normali, sănătoşi".

"Suntem în situaţia în care ar fi nişte poliţişti şi un nebun a intrat cu o mitralieră şi trage în oameni. (...) Acum dis-cutăm cine se duce să-i ia mitraliera din mână", a adăugat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai apreciat că "vraiştea, dezordinea şi hoţia" din ţară, "patronate de preşedinte şi de Guvern, au atins limite de nesuportat". "Când toată lumea te contestă şi instituţiile intră în descompunere, te întrebi dacă mai e cazul să mai rămâi la putere. Dar acest Guvern trăieşte într-o realitate paralelă", a adăugat liderul PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb