Antrenorul echipei FCSB, invitat de către finanţator să demisioneze

O.D.
Sport / 1 noiembrie 2022

Antrenorul echipei FCSB, invitat de către finanţator să demisioneze

FCSB a pierdut, scor 1-2, meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a XVI-a din Superligă.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că dacă tehnicianul Nicolae Dică vrea să îşi dea demisia nu îl mai refuză.

"Nu am văzut aşa ceva de 22 de ani. Nu mai joacă niciunul. De vină e antrenorul. Dar eu nu mai dau oameni afară, asta e! Ce am făcut, am făcut, dar dar dacă vrea să-şi dea demisia, nu îl mai refuz. Dică rămâne până în vară", a spus Becali.

"Am făcut o partidă foarte slabă. Mai ales în prima repriză. Am avut un om în plus şi nu am reuşit să punem presiune, să marcăm. Facem nişte greşeli de liga a treia, nu de liga întâi. Sunt greşeli individuale care pentru mine sunt de neînţeles, pe care le-am văzut rar pe teren, la prima ligă mai ales. Ce să le fac? Sunt jucători care au o vârstă, nu trebuie să-i mai învăţ eu să facă o preluare, să dea o pasă simplă... nici chiar aşa! Nu este blocaj mental! Ce blocaj mental să fie? Veneam după patru victorii, un succes ne păstra în zona de play-off. Dar asta este", a declarat Nicolae Dică.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DOMNULE BECALI. Nu inteleg de ce acceptati ca niste oameni platiti de dumneavoastra cu unele dintre cele mai mari salarii din romania sa isi bata joc de familia dumneavoastra. Tatal dumneavoastra,dumnezeu sa il odihneasca in pace,a fost fruntea macedonenilor nu numai din pipera dar chiar din intreaga comunitate aromana. Nu pot sa nu imi amintesc cum,tatal dumneavoastra nu avea frica nici chiar de securitatea lui ceausescu.La poarta casei dumneavoastra ereau cozi de cetateni si in special arabi care cumparau ,lapte,branza si miei desi sacrificarea animalelor erea interzisa.Deasemenea,tatal dumneavoastra a fost intotdeauna peste ceilalti lideri ai macedonenilor din pipera,adica petre spau si docu zis si (huliganu).Iata ca,dupa ce domnul TASE s-a ridicat la cer,dumneavoastra ati devenit cel mai important macedonean din romania,demonstrand ca sangele apa nu se face. Succesul dumneavoastra,nu a fost insa pe placul DEMOLATORILOR din Romania,adica clasa politica si nu sau lasat pana nu vau trimis in puscarie.Taria dumneavoastra de caracter,v-a facut sa nu clacati si ati ramas la fel de puternic. Afacerile va merg din plin,insa acum,sunteti luat in ras de cei care conduc FCSB,adica antrenori,jucatori si toti cei care va mananca banii. Domnule BECALI,faceti ce vreti cu banii dumneavoastra insa nu intinati memoria tatalui dumneavoastra cu SALTIMBANCI ca DICA si niste jucatori de fotbal care primesc salarii la care romanii nici nu VISEAZA SI IN SCHIMB RAD DE DUMNEAVOASTRA. SCUZATIMA DOMNULE BECALI,INSA L-AM CUNOSCUT FOARTE BINE PE NEA TASE SI NU MAI POT SA TAC CAND VAD CE SALTIMBANCI VA MANANCA BANII DE POMANA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb