ANUNŢ DE LA AMBASADA FEDERAŢIEI RUSE: CU PRIVIRE LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN RUSIA

Ziarul BURSA #Internaţional / 14 septembrie 2016

Pe data de 18 septembrie 2016 vor avea loc alegerile deputaţilor Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse (cea de-a VII-a convocare).

Pentru desfăşurarea votului, pentru cetăţenii ruşi aflaţi în România sunt înfiinţate două Secţii de Votare: la Bucureşti - № 8261 la şcoala de pe lângă Ambasada Rusiei în România (str. Gheorghe Brătianu, 54, sector 1), precum şi la Constanţa - №8262 la Consulatul General al Rusiei (str. Mihai Viteazu, nr. 5).

În conformitate cu legislaţia rusă în vigoare, cetăţenii care locuiesc permanent în afara Federaţiei Ruse sau care sunt în misiuni din străinătate de lungă durată (nu mai puţin de trei luni), sunt incluşi pe lista alegătorilor pe baza cererii scrise depuse la Comisia Electorală cel târziu cu o zi înainte de data de votare, iar în ziua de votare - pe baza cererii orale. Comisiile de Votare se află pe adresa: str. Tuberozelor, 4, sector 1, Bucureşti, tel.: +40 021 222-15-56 şi str. Mihai Viteazu, nr. 5, Constanţa, tel.: +4021-611-106.

Cetăţenii Federaţiei Ruse care se află în România pe baza invitaţiilor private, în călătorii de serviciu, de business şi turistice sunt incluşi pe lista alegătorilor atunci când se vor prezenta la Secţia de Votare în ziua alegerilor pe baza paşaportului sau a unui document care îl înlocuieşte pe acesta, şi a adeverinţei de transfer la o altă secţie de votare. Persoanele care nu au avut posibilitatea să obţină adeverinţa de transfer la o altă secţie de votare sunt incluşi pe lista alegătorilor pe baza adresării în formă orală în ziua alegerilor.

Votul va avea loc între orele 8:00 şi 20:00.

Pentru obţinerea buletinului de vot şi participarea la alegeri este necesar să se prezinte paşaportul valabil al cetăţeanului Federaţiei Ruse care să confirme identitatea cetăţeanului Federaţiei Ruse în afara Federaţiei Ruse (paşaport pentru călătorii în străinătate), sau un document care îl înlocuieşte pe acesta (certificat de întoarcere în Federaţia Rusă).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb