ANUNT PRIVIND OFERTA PUBLICA DE CUMPARARE A ACTIUNILOR EMISE DE PRIMCOM SA

Media-Advertising / 1 martie 2019

Numele si sediul Societatii Vizate: PRIMCOM SA Bucuresti, cu sediul social in Bucuresti, Bd. Aerogarii nr. 33, corp A, Complex Aviatiei, spatiul comercial 12, parter, Sector 1, cod unic de inregistrare 1584200, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/1070/1991.

Numele Ofertantului: PRIMCOM SA Bucuresti, cu sediul social in Bucuresti, Bd. Aerogarii nr. 33, corp A, Complex Aviatiei, spatiul comercial 12, parter, Sector 1, cod unic de inregistrare 1584200, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/1070/1991.

Numarul de valori mobiliare care fac obiectul Ofertei: Oferta Publica are drept scop achizitionarea unui numar de 70.000 actiuni comune, nominative si emise in forma dematerializata, care la data prezentului document de oferta nu sunt in proprietatea Ofertantului, reprezentand 4,6043% din capitalul social al PRIMCOM SA. Achizitia de actiuni de catre Ofertant in cadrul Ofertei Publice face parte din programul de rascumparare aprobat prin hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor nr. 3 din data de 16.08.2018, publicata in Monitorul Oficial nr. 3521 din data de 13.09.2018.

Pretul de Oferta: Pretul de Oferta este de 29 RON pentru o actiune, mai putin comisioanele de tranzactionare si comisioanele aferente platii pretului actiunilor.

Denumirea Intermediarului Ofertei: IEBA TRUST SA, Bucuresti, Sector 1, Str. Povernei nr. 15-17, Etaj 2, Tel: +4021 313 01 02, Fax: +4021 313 15 95, Autorizatie CNVM nr. 3446/2003, Nr. Inregistrare ORC J40/12014/2003, Cod unic de inregistrare 15715453.

Numarul de actiuni emise de Societatea Vizata care sunt detinute de Ofertant si de persoanele cu care acesta actioneaza in mod concertat: Ofertantul declara ca actioneaza in mod concertat cu urmatoarele persoane: Nichiforov Andrei (Director General/Membru CA/actionar majoritar ce detine 74,8746% din capitalul social al PRIMCOM SA), Georgescu Petre Madalin (Presedinte CA) si Blindu Emilia-Iulia (Membru CA). Ofertantul si persoanele cu care acesta actioneaza in mod concertat detin 1.138.323 actiuni, reprezentand 74,8746% din capitalul social al PRIMCOM SA.

Documentul de Oferta si locurile unde poate fi obtinut: Primcom SA, prin reprezentantul legal, in calitate de Ofertant, declara ca a fost intocmit un Document de Oferta Publica de Cumparare, care este pus la dispozitia actionarilor PRIMCOM S.A. Bucuresti pe Perioada de Derulare a Ofertei, in mod gratuit, pe suport de hartie, la sediile PRIMCOM S.A. Bucuresti si Intermediarului, si in format electronic pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti www.bvb.ro si pe site-ul IEBA TRUST SA www.iebatrust.ro.

Perioada de Derulare a Ofertei: Perioada de Derulare a Ofertei Publice de Cumparare este de 10 (zece) zile lucratoare, respectiv intre 06.03.2019 si 19.03.2019. Oferta va putea fi initiata dupa cel putin 3 (trei) zile lucratoare de la data publicarii anuntului de oferta intr-un ziar de informare generala sau financiara cu raspandire nationala, precum si intr-unul local din raza administrativ-teritoriala a emitentului, tiparite sau online.

Modalitatile si locurile de subscriere/Metoda de alocare: Subscrierea in cadrul Ofertei se poate face exclusiv prin Intermediarul Ofertei si prin intermediarii autorizati de catre ASF care au transmis catre Intermediarul Ofertei angajamentul privind respectarea conditiilor de derulare a Ofertei, precum si a prevederilor inscrise in Documentul de Oferta aprobat de ASF. Subscrierile vor fi acceptate de intermediari pe baza documentelor prevazute in Documentul de Oferta, inclusiv pe baza extrasului de cont emis de Depozitarul Central sau de intermediarii autorizati sa emita astfel de extrase, care evidentiaza detinerea de catre actionarul subscriitor a actiunilor ce fac obiectul subscrierii. Subscrierea se poate realiza direct si personal de catre cei care detin actiuni la Societatea Vizata sau de persoane mandatate de acestia prin procuri speciale.

In cazul in care numarul de actiuni subscrise de catre actionarii care au acceptat conditiile Ofertei este mai mare decat numarul de Actiuni Ofertate, alocarea se face pro-rata. Astfel, actionarii care au acceptat conditiile Ofertei, vor vinde un numar de actiuni egal cu numarul total de actiuni subscrise si validate inmultit cu raportul dintre numarul de Actiuni Ofertate si numarul total de actiuni subscrise si validate. Fractiunile de actiuni se rotunjesc la intregul inferior.

Oferta Publica se va desfasura cu folosirea exclusiva a sistemelor Bursei de Valori Bucuresti.

Program de subscriere: Luni-Vineri, intre orele 9.00 - 16.00 (ora Romaniei). In ultima zi a Perioadei de Derulare a Ofertei Publice programul va fi intre orele 09.00 - 12.00 (ora Romaniei).

Decizia ASF de aprobare a Ofertei Publice: 330/27.02.2019

Termenii scrisi cu majuscule care nu sunt definiti in prezentul anunt vor avea intelesul atribuit lor in Documentul de Oferta.

Viza de aprobare aplicata pe documentul de oferta nu are valoare de garantie si nici nu reprezinta o alta forma de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzactiile de incheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifica numai regularitatea documentului de oferta în privinta exigentelor legii si ale normelor adoptate in aplicarea acesteia.

Ofertant

PRIMCOM SA

Prin Nichiforov Andrei

Director General

Intermediar

IEBA TRUST SA

Prin Gabriela Zabarcencu

Director General Adjunct

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb