ANUNT PUBLICITAR: Anunt privitor la Oferta Publica de Cumparare pentru actiunile emitentului SC ARTEGO S.A. TARGU JIU

Companii / 28 aprilie 2017

VIZA DE APROBARE APLICATA PE DOCUMENTUL DE OFERTA NU ARE VALOARE DE GARANTIE SI NICI NU REPREZINTA O ALTA FORMA DE APRECIERE A AUTORITATII DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA CU PRIVIRE LA OPORTUNITATEA, AVANTAJELE SAU DEZAVANTAJELE, PROFITUL ORI RISCURILE PE CARE LE-AR PUTEA REPREZENTA TRANZACTIILE INCHEIATE PRIN ACCEPTAREA OFERTEI PUBLICE OBIECT AL DECIZIEI DE APROBARE.

DECIZIA DE APROBARE CERTIFICA NUMAI CONFORMITATEA DOCUMENTULUI DE OFERTA IN PRIVINTA EXIGENTELOR LEGII SI ALE NORMELOR ADOPTATE IN APLICAREA ACESTEIA

-Societatea vizata: ARTEGO SA, cu sediul social in Municipiul Tirgu-Jiu, Judetul Gorj, str Ciocarlau nr 38, cod postal 210103 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J18/1120/1991, avand Codul unic de inregistrare 2157428

-Ofertantul: ARTEGO SA, cu sediul social in Municipiul Tirgu-Jiu, Judetul Gorj, str Ciocarlau nr 38, cod postal 210103 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J18/1120/1991, avand Codul unic de inregistrare 2157428.

-Detaliile Ofertei: Ofertantul vizeaza sa achizitioneze 4,02% din actiunile ARTEGO SA (in numar de 400.000) la pretul de 7,00 ron/actiune. Actiunile sunt achizitionate in baza Hotararilor AGEA din data de 12.03.2016, scopul rascumpararii fiind reducerea capitalului social.

-Intermediarul Ofertei: SSIF Confident Invest Bucuresti SA, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 3, str. Nerva Traian nr. 7, bl. M66, parter, avand datele de contact prezentate in Documentul de prezentare al SSIF care poate fi accesat pe website-ul propriu la adresa https://www.confidentinvest.ro/document_prezentare.php

-Detinerile Ofertantului: ARTEGO SA nu detine actiuni ale ARTEGO SA. Emitentul actioneaza in mod concertat cu membrii Consiliului de Administratie si persoanele implicate.

-Documentul de Oferta : a fost autorizat de catre ASF prin decizia (583/26.04.2017) si poate fi consultat in format electronic pe website-ul BVB (https://www.bvb.ro), pe website-ul Intermediarului (https://www.confidentinvest.ro) si pe website-ul Ofertantului (https://www.artego.ro).

O copie a acestuia in forma tiparita, pentru motive rezonabile, poate fi obtinuta de la sediul central al Ofertantului sau al Intermediarului.

-Perioada de derulare a Ofertei Publice: 05.05.2017 - 25.05.2017. Subscrierea se poate realiza atat la sediile Confident Invest Bucuresti SA (de luni pana vineri, intre orele 9-17) cat si ale intermediarilor autorizati de ASF care au semnat si transmis modelul de angajament (de luni pana vineri in functie de programul de lucru al acestora). In ultima zi de valabilitate a Ofertei Publice, subscrierea se va realiza prin Confident Invest si toti intermediarii autorizati pana la ora 12 PM.

Semnaturi :

OFERTANT

ARTEGO SA

DIRECTOR GENERAL

VIOREL DAVID

INTERMEDIAR

SSIF Confident Invest Bucuresti SA

DIRECTOR GENERAL

NICOLAE GHERGUS

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb