Aplicaţie pentru determinarea stilului de condus al şoferilor, dezvoltată de SAS Grup

F.A.
Comunicate de presă / 11 iulie 2013

SAS Grup, producător integrat de soluţii GPS, a dezvoltat o aplicaţie pentru determinarea stilului de condus al şoferilor, unicat pe piaţa din ţara noastră prin faptul că se bazează pe modele matematice complexe, generate de principiul că accelerarea şi decelerarea bruşte nu sunt funcţii liniare, informează un comunicat de presă.

Adrian Dinu, director general SAS Grup, a declarat: "Aplicaţia care stă la baza determinării stilului de condus a fost dezvoltată de inginerii noştri de software şi este atât de complexă şi de greu de copiat încât nu intenţionăm să o patentăm. Pentru utilizatori însă, rapoartele se generează foarte uşor, iar interfaţa este prietenoasă. În plus, aceasta este cea mai precisă aplicaţie de acest gen de pe piaţă, întrucât determinarea stilului de condus se realizează pe baza unui algoritm care detectează creşterea sau scăderea bruscă a vitezei de la o secundă la alta, în funcţie de puterea motorului, masa vehiculului, viteza de deplasare în ambele secunde de studiu, unghiul la care se produce evenimentul de tip condus agresiv etc".

Aplicaţia "Stil de condus" poate fi utilizată exclusiv de companiile care au implementate soluţii de monitorizare a flotelor auto dezvoltate de SAS Grup. Rapoartele "Stil de condus" arată cât de agresivi sunt conducătorii auto dintr-o companie şi cum conduc aceştia, comparativ cu toţi ceilalţi peste 10.000 de şoferi ai vehiculelor care au montate sisteme de supraveghere de la SAS Grup: pe baza datelor culese din trafic de la toate aceste vehicule monitorizate în fiecare secundă, aplicaţia "Stil de condus" determină statistic reperele de notare a şoferilor, de la nota 10 pentru cel mai puţin agresiv, la nota 4 pentru cel mai agresiv şofer, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb