APMR: Încep înscrierile la BIFE-SIM 2024

Comunicate de presă / 20 martie

APMR: Încep înscrierile la BIFE-SIM 2024

Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România - APMR şi Romexpo au lansat BIFE-SIM 2024, expoziţia internaţională care aduce la un loc întreaga comunitate a industriei de mobilă. Evenimentul de lansare a avut loc săptămâna trecută, în prezenţa unor factori relevanţi. Alături de Consiliul Director al APMR şi reprezentanţii la vârf ai Romexpo au participat conducerile Cluster Mobilier Transilvan - CMT, Cluster Regional al Lemnului - PRO WOOD, Asociaţia Industriei Lemnului - PROLEMN, Asociaţia Română pentru Design şi Inovaţie - ARDI, dar şi producători de mobilă şi decoraţiuni, distribuitori de echipamente, utilaje şi accesorii.

Crafting enduring connections

BIFE-SIM este o vitrină importantă pentru inovaţia şi tradiţia prelucrării superioare a lemnului, un eveniment cheie în promovarea industriei româneşti la nivel internaţional, cel mai bun spaţiu de networking între profesioniştii din industria mobilei şi a produselor din lemn, după cum arată şi sloganul celei de-a 32-a ediţii a BIFE-SIM, respectiv Crafting enduring connections.

"Haideţi la BIFE-SIM 2024! Trebuie să arătăm forţa industriei noastre. Este nevoie să ne vedem şi să fim văzuţi. Ştim să facem mobilă şi nu putem accepta să ne bată cineva la noi acasă. Sper să găsiţi resursele necesare şi dorinţa de a fi prezenţi la singurul eveniment care reuneşte întreaga comunitate a industriei de mobilă", este îndemnul preşedintelui APMR, Dumitru Blaga.

,,Vă punem la dispoziţie cadrul perfect pentru promovarea produselor şi serviciilor în faţa unui public vast, format din profesionişti din industrie, investitori şi potenţiali parteneri de afaceri. Împreună ne luăm un angajament ferm pentru un viitor propice inovaţiei şi progresului în industria mobilei", transmite şi Mihai Costriş, director executiv ROMEXPO.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spaţiu dedicat mediului de business, expozanţii BIFE-SIM contribuie la consolidarea şi dezvoltarea continuă a reputaţiei industriei româneşti de mobilă.

"Imaginea mobilei româneşti şi a industriei noastre pleacă de la Bucureşti. BIFE-SIM nu este doar expoziţia APMR şi a Romexpo, este evenimentul industriei româneşti de mobilă. Noi pregătim scena pe care dumneavoastră vă puteţi prezenta colecţiile noi şi produsele inovative pe care le creaţi în fabricile din România, puteţi convinge publicul specializat de potenţialul industriei", a completat Nadina Nedelea Rus, directorul executiv APMR. "Împreună putem reveni la ceea ce am fost. Noi, cei de la Romexpo, încercăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine şi suntem dispuşi să colaborăm pentru a crea un eveniment de care să fim cu toţii mândri", a adăugat Daniela Sîsîn, director comercial Romexpo.

Brings together the entire furniture industry community

BIFE-SIM este singurul eveniment care reuneşte, la Bucureşti, producători de mobilă şi furnizori de echipamente, accesorii şi obiecte de decor, arhitecţi şi designeri, retaileri sau reprezentanţi ai HoReCa ori cumpărători finali. Este cadrul ideal pentru schimbul de idei între profesionişti, unde cei pasionaţi de industria mobilierului pot construi conexiuni solide şi pot contribui la dezvoltarea acestei ramuri la cel mai înalt nivel. BIFE-SIM oferă o imagine de ansamblu a celor mai recente tendinţe, inovaţii şi tehnologii din sectorul mobilei, atrăgând atât participanţi interni, cât şi internaţionali.

Evenimentul este organizat de Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România - APMR şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi va avea loc în perioada 19 - 22 septembrie 2024, în Pavilionul B2, Romexpo, Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb