Apple anunţă ultima sa participare la Macworld

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2008

Apple a anunţat că anul acesta este ultimul în care compania va participa la Macworld Expo. Philip Schiller, senior vice president, Worldwide Marketing Product, Apple, va prezenta discursul de inaugurare expoziţiei şi conferinţei Macworld de anul acesta şi va reprezenta ultima apariţie Apple la acest eveniment. Discursul va fi ţinut la Moscone West pe data de 6 ianuarie 2009 la ora 9.00 dimineaţa. Macworld se va desfăşura în cadrul centrului expoziţional Moscone din San Francisco între 5 şi 9 ianuarie 2009.

Apple are la dispoziţie un număr tot mai mare de mijloace prin care să ajungă la publicul său şi, asemeni altor companii, participarea la târguri şi expoziţii joacă un rol tot mai mic în această direcţie. Popularitatea în creştere a magazinelor retail Apple, vizitate de peste 3,5 milioane clienţi în fiecare săptămână, şi site-ul Apple.com permit companiei să ajungă la peste o sută de milioane de clienţi din întreaga lume pe căi noi şi inovative. Apple şi-a restrâns gradual participarea la expoziţiile din ultimii ani, incluzând NAB, Macworld New York, Macworld Tokio şi Apple Expo în Paris.

Apple a declanşat revoluţia calculatoarelor personale în 1970 odată cu lansarea modelului Apple II şi a reinventat calculatorul personal în 1980 cu Macintosh. Astăzi, Apple continuă să domine industria prin inovaţie, calculatoare performante, sistemul de operare OS X, iLife şi aplicaţii profesionale. Apple se află, de asemenea, în avangarda revoluţiei digitale prin playerele mp3 şi video marca iPod, magazinul online iTunes şi tocmai a intrat pe piaţa telecomunicaţiilor cu revoluţionarul iPhone.

Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S) SA este o companie privată fondată în anul 1994, şi face parte din grupul internaţional de companii MDS Group începând cu 1998. I.R.I.S este unic distribuitor al produselor Apple Computer, Inc., devenind un furnizor important de hardware, software şi soluţii integrate pentru clienţii din domenii de creaţie (design grafic, publicistică tipărită şi web, audio, video şi multimedia) precum şi pentru profesioniştii în afaceri şi educaţie. Misiunea I.R.I.S este satisfacerea completă a necesităţilor clienţilor nu doar prin furnizarea promptă a celor mai bune produse din categoria lor, dar şi prin servicii premergătoare şi ulterioare vânzării, toate realizate cu un înalt profesionalism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb