Appraisal & Valuation câştigă un contract în valoare de 939.750 lei cu ANAF Cluj

G.B
Piaţa de Capital / 18 ianuarie 2022

 Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation

Appraisal & Valuation SA (deţinătoarea brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) anunţă câştigarea prin licitaţie publică a contractului de servicii de evaluare şi expertiză bunuri mobile şi imobile, acţiuni şi alte instrumente financiare, evaluări de fond de comerţ şi alte activităţi necorporale, verificări rapoarte de evaluare LOT 4 Cluj Napoca, D.G.E.S.C.S - D.O.V.B.C.-S.T.V.B. NR 6. Contractul are o valoare de 939.750 lei (peste 190.000 de euro), fără TVA, şi se va desfăşura pe parcursul a 36 de luni, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Începem anul în forţă. Acest prim contract semnat cu ANAF face parte din strategia noastră de a lucra alături de instituţiile publice în procesul de schimbare a percepţiei publicului larg asupra procesului de evaluare. Evaluatorul este un profesionist şi trebuie să fie recunoscut ca atare, nicidecum drept o persoană care, atunci când realizează inspecţia "face nişte poze'. Evaluatorul culege informaţii despre proprietatea evaluată, despre specificul zonei şi despre proprietăţile comparabile pe care le utilizează în celelalte etape ale procesului de evaluare. Importanţa inspecţiei proprietăţii nu trebuie subestimată: cele mai multe date referitoare la caracteristicile tehnice şi la starea clădirii(lor) pe care un evaluator le culege provin din inspecţia proprietăţii! Instituţiile Statului au nevoie astăzi mai mult decât oricând de servicii de evaluare la cel mai înalt grad posibil'', a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Potrivit sursei citate, Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Lol deci n-a functionat pump cu raportul curent la BVB,nu-i nimic,dupa cateva zile dam si-un comunicat=fake it till you make it

    la contract 200.000 euro pe 3 ani cat e profitul ca sa merite sa investesti in PR?! 

    aaaa,stai ca investitia e ca sa manipuleze actiunea prietenii

    nu mai merge,se vede clar ca a inceput corectia zdravana pe BVB,in special pe alea care cica se corelau ele cu indicatorii de pe Nasdaq :)) vad ca alea au inceput sa alunece pe scari,atentie la iesiri ca se face imbulzeala mare la vanzare 

    Exista vreun evaluator capabil sa evalueze ceasul de la mana din buzunar? :P

    1. he he he ia arunca un ochi si la articolul cu Agroland....altul cu mana in buzunar,cu aparenta de siguranta de sine

      zicala cu fudulul exemplificata prin poze ridicole 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb