APPRAISAL & VALUATION SA se alătură celor peste 20 de companii care vor sprijini antreprenorii din România prin programul de consultanţă AD WISE

J.P.
Piaţa de Capital / 28 septembrie 2021

APPRAISAL & VALUATION SA se alătură celor peste 20 de companii care vor sprijini antreprenorii din România prin programul de consultanţă AD WISE

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) se alătură programului AD WISE şi va oferi antreprenorilor interesaţi know-how privind serviciile de evaluări prin intermediul unor specialişti evaluatori cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Antreprenorii simt deseori nevoia unor experienţe proprii pentru a-şi putea administra afacerile, însă aceasta strategie s-a dovedit în timp a fi una pierzătoare. Prin programul AD WISE, antreprenorii românii au şansa de a câştiga timp şi bani prin shortcut-uri oferite de companii cu experienţă în afaceri. Aceste shortcut-uri nu reprezintă altceva decât înţelepciune antreprenorială obţinută în zeci de ani de muncă, transpusă în servicii de consultanţă pe înţelesul tuturor, la preţuri accesibile. O iniţiativă care va dezvolta mediul de afaceri din România şi va orienta companiile, indiferent de mărime, către creştere, un obiectiv care pare neglijat din cauza timpului excesiv petrecut pe micromanagement." a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

La rândul său, Marius Ghenea, business angel şi antreprenor în serie, care se alătură proiectului AS WISE, oferind serviciile sale de training în afaceri tuturor clienţilor, consideră că: "Antreprenorii la început de drum au cea mai mare nevoie de consultanţă, deoarece experienţa lor practică în orice domeniu este limitată, mai ales dacă vorbim despre antreprenori de startup la prima încercare. În mod paradoxal, companiile mici folosesc însă mult mai puţină consultanţă faţă de companiile mari, una dintre problemele tipice fiind legată de bugetele materiale necesare pentru orice proiect de consultanţă, pe care antreprenorii nu le au la îndemână. Cealaltă problemă este că, dacă începem să apelăm la consultanţă, într-un startup, aşa cum spuneam, cam orice zonă a afacerii ar trebui acoperită şi cu consultanţi, deoarece nu avem suficientă experienţă în nicio zonă a afacerii şi nici suficientă istorie operaţională care să ne spună, măcar empiric, ce merge mai bine şi ce nu merge deloc".

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Pana acum cea mai de succes evaluare a facut-o APP in colaborare cu specialistii Tradeville,aia a actiunilor proprii vandute in plasament.Felicitari!Glorie lor,onoare invinsilor(clientii devastati in plasament).

    1. foarte bine punctat;)...acum fie vorba intre noi, de la o "companie de evaluari" ce te puteai astepta, si inca un exemu cu Tradeville a dat cu oistea in gard, o sa "le fure " paine de la gura BRK-ului, s-a schimbat polul smecheriei:))

    rasdaqaero e mai nou piata de comunicate

    tranzactii pauza-la astia APP se dau 1000 in bid la 8,05 si apoi se ia 1 actiune din ask la 8, 5 

    numai potlogarii 

    si la altele cam la fel, se vinde mult in bid si pe fixing se iau cateva bucati la procente bune mai sus

    e de studiat daca stai pe actiuni cu ecart mare bid ask, inseamna pericol foarte mare cand pica piata, ceea ce se vedecu ochiul liber de ceva timp pe Aero 

    1. AeRo a fost doar o "jucarie" nou care deja s-a invechit prematur. Actiunile din BET raman cele vandabile pentru urmarit.

      Cu observatia ca si multe din BET au o lichiditate jenanta,ceea ce vine sa intareasca afirmatia ta.

      Nuanta ar fi ca pe AERO vor fi si companii care vor dovedi ca au meritat increderea,investitia,dar nu din alea care dau comunicate despre nimic si cand e sa livreze dau numai gauri in portofolii. 

      ce tot stati atenti la aero daca vreti bet

      cumpara fiecare ce doreste  

      te doare de altii sau ai pierdut tu si nu mai poti ?

      ce cauti pe bursa daca nu cunosti ca sunt si scaderi si cresteri  

      Sezi bland bro'. Eu urmaresc fluxurile de stiri din piata, si 80% e mai degraba "spam" legat de AeRo. Chiar si pentru un experimentat ca mine, zgomotul comunicatelor de pe AeRo e un bruiaj.

      BET are lichiditatea cu care ne'a obisnuit de prea multi ani, si pe care va continua sa o aiba. Daca nu faci intraday si nu te mananca prea mult degetele ca sa ti se execute ordinul imediat ce l'ai introdus, lichiditatea nu mai este chiar atat de preocupanta.

      Daca e sa se prabuseasca un pret, se prabuseste oricum, cu sau fara lichiditate. Pe lipsa de lichiditate, e drept, se poate atinge un varf de scadere, dar ala e de ordinul secundelor si il "prinzi" doar daca ai ordin plasat deja in piata. 

      Sunt si companii pe aero care ar merita si cred ca vor face pasul catre piata reglementata, dar sunt si in BET destule care ar trebui sa mai treaca pe la aero, pentru revigorare.

    Super stire, actiunea a bubuit in piata de la entuziasmul creat de ea.

    1. Mai precis spus, piata i-a evaluat foarte bine pe "evaluatori" :))

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb