ARCADIE PARFENIE, ERNST & YOUNG: "Avantajele adoptării Cloud a determinat 59% din companii să planifice utilizarea acestuia"

F. A.
Comunicate de presă / 21 mai 2013

Avantajele aduse prin adoptarea cloud în mediul de afaceri, a determinat 59% din companii să utilizeze sau să planifice utilizarea acestuia, conform studiului Global Information Security Survey 2012, realizat de Ernst & Young.

Cloud computing reprezintă o infrastructură cu o bază amplă de sisteme IT ce conţine servere şi alte echipamente situate în multe ţări şi interconectate cu scopul de a oferi multiple informaţii şi servicii IT.

Arcadie Parfenie, manager în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală, Ernst & Young, a declarat: "Un aspect important referitor la serviciile cloud este modul de impozitare a veniturilor generate, care trebuie să ţină cont de mai multe aspecte: locul în care angajaţii companiei îşi desfăşoară activitatea, locul unde sunt puse la dispoziţie informaţiile precum şi locul unde sunt situate activele companiei. Serviciile cloud sunt furnizate în mai multe ţări, ceea ce presupune că atât furnizorul de servicii cloud (FSC) cât şi utilizatorul trebuie să se supună reglementărilor fiscale din ţările prin care reţeaua cloud transmite informaţii utilizatorilor".

"Cloud computing reprezintă pentru companiile din întreaga lume o bună oportunitate de a reduce costurile, însă problemele fiscale pot eroda aceste câştiguri. Furnizorii de servicii cloud trebuie să-şi adapteze serviciile în prezenţa mediului fiscal, iar CFO-ul şi consiliul de conducere trebuie să se documenteze şi să ia în considerare implicaţiile fiscale şi cerinţele de reglementare atunci când selectează un furnizor de servicii cloud", a mai adăugat domnia sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb