ARGUMENTELE SUNT TOT MAI PUŢINE, RIDICOLUL ESTE TOT MAI MARE Ştiinţa nu îi mai ajută pe dictatorii aspiranţi care forţează impunerea certificatului verde

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 20 decembrie 2021

Ştiinţa nu îi mai ajută pe dictatorii aspiranţi care forţează impunerea certificatului verde
Călin Rechea

Discursul tot mai isteric al autorităţilor din Europa arată că au intrat într-o mare criză de timp în ceea ce priveşte forţarea introducerii certificatului verde. Democraţia sau drepturile individuale nu mai contează, iar discriminarea pe baza unor criterii abominabile a început să fie acceptată pe scară tot mai largă.

Această isterie a politicienilor, din spatele căreia îşi arată colţii faţa hâdă a dictaturii în numele binelui colectiv, este de înţeles într-un fel. Datele statistice oficiale şi articolele ştiinţifice din publicaţiile de specialitate realizate pe baza acestor date arată tot mai mult că tratamentele genetice împotriva SARS-CoV-2 sunt, în cel mai bun caz, lipsite de orice eficienţă.

Un astfel de articol a fost semnat recent de profesorul Gunter Kampf, de la Universitatea de Medicină Greifswald, în publicaţia Lancet, secţiunea Regional Health Europe.

Sub titlul "The epidemiological relevance of the COVID-19-vaccinated population is increasing", profesorul german arată că "datele recente indică faptul că relevanţa epidemiologică a persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 este în creştere".

Datele din raportul săptămânal de la Institutul Robert Koch (RKI) analizate de profesorul german arată o creştere accelerată a numărului infectărilor simptomatice în rândul populaţiei complet vaccinate.

Cunoscute sub numele "breakthrough infections", acestea au reprezentat 16,9% din numărul infecţiilor înregistrate pentru categoria de vârstă de peste 60 de ani în 21 iulie 2021.

Raportul din 27 octombrie 2021 arată că ponderea a crescut până la 58,9%, ceea ce "oferă o dovadă clară că vaccinaţii complet sunt o sursă posibilă a transmisiei virusului". Creşterea a continuat şi în săptămânile următoare şi a ajuns la 71,4% în raportul din 25 noiembrie 2021 (vezi graficul).

Creşterea puternică a cazurilor simptomatice de Covid-19 pentru persoanele complet vaccinate din Germania nu oferă, însă, adevărata dimensiune a problemei. În aceleaşi rapoarte săptămânale ale Institutului Robert Koch se mai arată că ponderea persoanelor de peste 60 de ani vaccinate complet, dar spitalizate în urma infectărilor cu noul coronavirus, a crescut de la 19,4% în 16 septembrie 2021 până la 49,4% în 16 decembrie 2021. În aceeaşi perioadă, ponderea persoanelor complet vaccinate internate la terapie intensivă în total cazuri de infectare a crescut până la 40,7%, de la 16,9%, iar numărul deceselor a crescut de la 26%, până la 44,9%. Creşteri masive ale ponderii infectărilor, internărilor la terapie intensivă şi deceselor s-au înregistrat şi pentru categoria de vârstă 18 - 59 de ani.

Evoluţia numărului de infectări pentru persoanele vaccinate complet (două doze) din Germania nu reprezintă o excepţie. O dinamică asemănătoare se înregistrează şi în Suedia, conform rapoartelor săptămânale ale Agenţiei de Sănătate Publică (Folkhälsomyndigheten).

Pe fondul introducerii certificatelor verzi în Suedia, Joakim Dillner, profesor de epidemiologie a bolilor infecţioase la Institutul Karolinska, a declarat pentru cotidianul Dagens Nyheter că "nu există dovezi conform cărora certificatele de vaccinare funcţionează", la fel cum "nici restricţiile impuse celor nevaccinaţi nu conduc la limitarea numărului de infectări".

Profesorul Dillner subliniază că pentru limitarea răspândirii coronavirusului funcţionează testarea, urmărirea cazurilor individuale şi impunerea restricţiilor în ceea ce priveşte adunările publice.

Declaraţii asemănătoare vin şi din Spania, unde rata de vaccinare completă era de 80,6% din total populaţie conform celor mai recente date de la Our World in Data (ourworldindata.org), faţă de 71% în Suedia. Un raport intern al comitetului inter-regional Covid din Spania arată că "paşapoartele de vaccinare sunt ineficiente pentru reducerea infecţiilor şi pot chiar transmite mesajul periculos că o persoană vaccinată nu poate transmite virusul", conform unei ştiri din El Pais preluate de The Telegraph.

"În ţările europene unde se utilizează sistemul paşaportului de vaccinare cazurile cresc semnificativ, pe fondul unui grad de vaccinare mai redus decât în Spania", se mai arată în raport, iar The Telegraph subliniază faptul că "singurul beneficiu pe care îl văd experţii este că paşaportul avertizează că mai există pericole în pandemie şi încurajează vaccinarea".

Cu alte cuvinte, certificatul verde este doar un instrument de terorizare a populaţiei şi de impunere a unui tratament genetic experimental al cărui efect pe termen lung nu este cunoscut, cu atât mai mult când este vorba despre efectele cumulative ale injectărilor multiple.

Autorităţile din Danemarca sunt chiar foarte transparente şi recunosc deschis acest lucru. Pe fondul creşterii accelerate a noilor cazuri, care au depăşit cu mult recordurile din valurile anterioare, şi a unui grad de vaccinare completă de circa 77%, guvernul de la Copenhaga a reintrodus paşaportul de vaccinare.

"Pentru toţi cei care sunteţi nevaccinaţi va deveni, desigur, mult mai împovărător, şi cred că aşa şi trebuie să fie", a declarat premierul Mette Frederiksen, după cum scrie revista The Spectator. "Nu există nicio scuză pentru a nu te vaccina", a mai precizat premierul danez.

Oare ce se poate spune despre Europa din primul sfert al secolului XXI când conducătorii unor ţări care se consideră democrate şi civilizate fac astfel de declaraţii cu impunitate?

Se pare că în Australia nici nu mai trebuie făcuţi mulţi paşi până la atingerea acestui "ideal" de aur al tuturor dictatorilor şi autocraţilor. În cadrul a ceea ce pare o conversaţie informală, din mers, cu ziariştii, premierul Scott Morrison a comparat vaccinarea australienilor cu trecerea tuturor oilor prin strungă. Oare din cauză că filmul a fost foarte scurt nu s-au auzit şi protestele jurnaliştilor în faţa acestei declaraţii mizerabile?

O ştire Reuters din 10 decembrie 2021 arată că "majoritatea cazurilor omicron din SUA au apărut la cei vaccinaţi complet". Atunci era vorba de 43 de cazuri de infectare cu "versiunea" omicron a virusului SARS-CoV-2, dintre care 34 de persoane au fost complet vaccinate, iar 14 persoane erau vaccinate şi cu a treia doză.

În aceste condiţii, senatorul american Rand Paul, unul dintre prea puţinii politicieni care nu se tem să pună întrebări incomode, a declarat că "mandatul de vaccinare are ca scop condiţionarea americanilor pentru a se supune guvernului", conform unui interviu televizat.

Dar senatorul Paul este aproape singur în faţa unei "congregaţii" care susţine sus şi tare că nu există altă credinţă în afara celei adevărate, a vaccinării necondiţionate cu nenumărate doze.

De ce aproape singur? Pentru că au apărut "aliaţi" tocmai de acolo de unde te-ai aştepta mai puţin. Iar printre aceşti aliaţi se află şi un oarecare doctor Anthony S. Fauci.

Într-un articol recent din New England Journal of Medicine, "Universal Coronavirus Vaccines - An Urgent Need", semnat de David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger şi Anthony S. Fauci se afirmă că "imunitatea după infectarea naturală cu SARS-CoV-2, combinată cu imunitatea indusă de vaccin, nu a prevenit până acum apariţia şi răspândirea rapidă a variantelor delta şi omicron".

Tot în articolul semnat şi de Fauci se subliniază că "oricât de importante ar fi aceste vaccinuri, eficienţa lor scade în timp şi este nevoie de doze booster", iar apoi urmează o afirmaţie care ar trebui să încheie permanent orice discuţie despre paşapoartele de vaccinare, iar autorităţile care le susţin ar trebui să dezvăluie adevăratele motive din spatele acestei campanii murdare.

"Vaccinarea nu a fost, de asemenea, capabilă să prevină "infecţiile breakthrough', şi a permis transmiterea virusului către alte persoane, chiar şi atunci când vaccinul previne boala severă sau fatală", se mai precizează în articolul semnat de Morens, Taubenberger şi Fauci.

Conform definiţiei de la Centers for Disease Control and Prevention (CDC) din SUA, infectarea unei persoane complet vaccinate se numeşte "vaccine breakthrough infection", adică o infecţie care a "străpuns" un presupus scut protector oferit de "vaccinul" anti-Covid.

Apoi vine lovitura de graţie. În articolul semnat şi de "doctorul" Fauci se subliniază că "avem nevoie urgentă de vaccinuri universale anti-coronavirus", în condiţiile în care "limitările vaccinurilor pentru SARS-CoV-2 sugerează că acestea trebuie înlocuite cu vaccinuri de generaţia a doua, care vor oferi o imunitate mai largă şi mai durabilă".

Cum adică imunitate mai largă şi mai durabilă? Nu este suficientă doar imunitatea pur şi simplu?

Mai mult, cum ar trebui să fie primite afirmaţiile celor trei doctori de miliardele de oameni care au fost injectaţi până acum cu un tratament genetic experimental care nu oferă imunitatea promisă de autorităţi, ci doar un sentiment de falsă siguranţă, şi nici nu previne transmiterea noului coronavirus şi a variantelor sale?

În condiţiile în care cele mai recente date din ţări europene cu un grad foarte ridicat de vaccinare şi afirmaţiile din articolul semnat de Fauci arată că tratamentele genetice actuale sunt inutile şi este nevoie de o nouă generaţie de vaccinuri, cum mai poate fi justificată injectarea obligatorie şi permanentizarea paşaportului de vaccinare?

Doar prin transformarea cetăţenilor unei ţări într-o turmă obedientă şi ignorantă, care este gata să renunţe la drepturile individuale fundamentale, singurele care pot fi numite astfel, pe fondul terorizării la care sunt supuşi de "autorităţi" vremelnice cu largi aspiraţii dictatoriale?

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Inainte de a scrie un articol pe tema Covid postati comentarii la alte articole pe aceasta tema? Aveti un grup activ in postarile pe Bursa cu care va discutati ideile? Va inspirati din comentariile deja postate?

    ”Landurile din Germania cer o înăsprire a condiţiilor de călători” 

    fără titlu 

    (mesaj trimis de anonim în data de 18.12.2021, 23:38) 

    In Italia se intra doar cu test. Consiliul medical a cerut guvernului Olandei sa faca la fel si probabil acesta le va da dreptate. In Grecia se intra doar cu test. Sper ca si Germania sa faca la fel. 

    Iata cum certificatul digital abominabil si nestiintific A FOST ABOLIT.  

    ”Autorităţile din Republica Elenă au revizuit condiţiile de intrare în ţară, în contextul COVID-19” 

    fără titlu 

    (mesaj trimis de anonim în data de 18.12.2021, 23:36) 

    GATA. Grecii au aruncat la cos certificatul verde. In Grecia se mai intra doar cu test. 

    Era previzibil. Era stiintific si previzibil. Certificatul digital este o abominatie care nu serveste la nimic.  

    1. Exista informatii gresite in articol sau doriti doar si de aceasta data sa va aduceti propriul aport la deturnarea discutiei?

      Specialistii britanici te roaga sa porti pampersi pentru a te proteja de omicron. Totodata, ii protejezi si pe cei dragi.

      Comentariile deja postate pe care le enumerati mai sus sunt o concluzie a datelor statistice furnizate de INSP din valul 4-5 din toamnă. Iată seria de comentarii din sep-oct.

       

      (mesaj trimis de anonim în data de 14.10.2021, 13:58) 

      Numarul de infectari, reprezentat ca numarul cazurilor pozitiv testate si raportate de INSP in acea saptamana, impartit la dimensiunea grupului de vaccinati, respectiv nevaccinati. Se demonstreaza pentru a cincea saptamana consecutiv, in timpul valului 4, ca cele doua categorii sunt la fel de vulnerabile la infectare si pot duce la raspandirea virusului in societate in aproape aceeasi masura (vi se va mai spune ca nevaccinatii au o fereastra de transmisibilitate de 5-6 zile iar nevaccinatii cu doua zile mai putin, dar este nesemnificativ, asa-i colonel Gheorghita?). Numai ca vaccinatii nu sunt testati decat daca sunt atat de fraieri incat sa declare ca au simptome si sa fie izolati in casa. Cei cu simptome mai usoare, nu vor declara nimic, vor merge in societate ca si cum nimic nu s-a intamplat. Doar cei cu simptome mai puternice, febra probabil vor declara celor de la DSP. 

       

      Rata infectiilor:  

      6-12 sep: 63 cazuri la 100 000 vaccinati si 83 cazuri la 100 000 nevaccinati  

      13-19 sep: 125 cazuri la vaccinati si 155 cazuri la nevaccinati  

      20-26 sep: 215 cazuri la vaccinati si 248 cazuri la nevaccinati  

      27-3 oct: 348 cazuri la vaccinati si 389 cazuri la nevaccinati 

      4-10 oct: 448 cazuri la vaccinati si 490 cazuri la nevaccinati  

    Las ca treaba merge mai departe. Nu ati vazut ce declaratie frumoasa online avem acum la intrarea in tara?

    Iti dai acordul cu prelucrarea datelor sau iei amenda 3000 lei. Asa cum la vaccin iti dai acordul sau nu mai intri prin magazine. 

    E OK, doar s-a dat acordul, nu? 

    S-a finalizat vaccinul romanesc anticovid!Ce fac guvernantii nostrii cu acesta?Se sterg undeva?Nu ar fi mai bine colaborare si realizarea lui?Covidul nu se termina anul acesta si nu se stie cand.

    1. Nu exista asa ceva (vaccin romanesc anticovid). Vorbiti prostii!

    Romania datorita guvernului si parlamentului intra in blocaj imediat datorita introducerii certificatului verde pentru acces la munca.

    Aces fapt va conduce la prabusire economica manifestata inca din trim.1/2022 , cu o amprenta negativa inclusiv asupra consumului de Craciun/Revelion. Sunt asteptate comprimari severe ale consumului, aversiune la risc, posibilitatea unor conflicte sociale majore, etc... you know the drill...  

    In aceste zile pana la Craciun sau pana la Revelion politicienii romani vor linsa Romania.

    Acesta va constitui motivul pentru care si politicienii vor fi linsati de romani. Este cauza si efect. Ce dai, aia primesti inapoi.  

    Cat timp vaccinatii transmit virusul si se imbolnavesc, din punct de vedere al stoparii circulatii virusului certificatul verde e inutil. O alta masura prosteasca, ca majoritatea masurilor de pana acum.

    Si chiar daca un vaccinat ar transmite mai putina cantitate de virus, cum spune propaganda, dupa cum tot ei spun ca sunt de ajung mai putin de 20 min sa te infectezi, cand stai la birou in 8h de munca, un vaccinat bolnav infecteaza tot ce se poate. 

    Ori testezi tot, vaccinat, nevaccinat, ori nu are sens acest certificat!

    pentru mine este inexplicabil cum a ajuns o asemenea minciuna sa reziste atata timp , in ciuda sumelor imense bagate de big pharma in guverne corupte conduse de pofticiosi de dictatura si in presa ticalosita .si nici cum au crezut acei bosorogi besinosi care au planuit aceasta mascarada , ca tinerii vor accepta sa duca aceiasi viata ca ei . au uitat ca si ei au fost tineri si si-au trait tineretea normal nu cum vor ei acum ?

    Articol anti-vax de cea mai proasta calitate si joasa speta ... Rusine Bursa!!!

    1. tie sa-ti fie rusine si la toti care acuza fara argumente , tipic postacilor platiti la bucata .

      Rusine cocalarule! comentariu de cea mai joasa speta.

      Comentator de la 7, te inseli numind terapiile acestea ca fiind "vaccin". Stii de ce? Iata cum s-a modificat definitia vaccinarii.

      "Vaccination (pre-2015): Injection of a killed or weakened infectious organism in order to prevent the disease. 

      Vaccination (2015-2021): The act of introducing a vaccine into the body to produce immunity to a specific disease. 

      Vaccination (Sept 2021): The act of introducing a vaccine into the body to produce protection fr om a specific disease." 

      Înțelegi măi comentator de la 7? Vaccinul produce PROTECTIE impotriva bolii, potrivit celei mai recente modificari a definitiei. NU DOAR PROTECTIE IMPOTRIVA CAZURILOR SEVERE SI DECESULUI. Ai inteles, colonel Gheorghita? Un vaccin produce protectie impotriva bolii, nu doar a formelor grave si decesului (in aceste cazuri fiind doar 70-80%). 

      Terapiile genice mRNA si nici cele recombinate J&J nu sunt vaccinuri pentru ca ele nu protejeaza impotriva formelor USOARE si MEDII. Iar protectia impotriva formelor severe este mediocra. 

    Frate-meu a fost in Polonia sapt asta.In afara de vamesii romani,nimeni nu l-a intrebat de mizeria verde,nici ungurii,nici slovacii,nici nimeni in Polonia

    1. Probabil frate-to s-a oprit doar in benzinarii unde nu se cere certificatul. Daca mergea la Mall sau restaurant era scanat si el.

      da, pentru ca in Romania e dictatura sanitara

    atat testatea cit si certificatul verde nu au blocat pandemia doar economia: au generat inflatie, arbitrariu economic, supraindatorare si mai rau, sacrificarea unei generatii. cele 2 instrumente de control si tortura au creeat mai mult rau decit bine prin criza economica & morala generata. trebuie renuntat la masurile acestea si lasata piata libera. as fi facut un singur lucru in pandemie, de intarit sistemul sanitar. atit. altfel, inchis hoteluri, magazine, granite: nu au nici un efect.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb