ASEMER: Investitorii spanioli iau în calcul dezvoltarea unor terenuri de golf în apropierea Bucureştiului

F.D.
Miscellanea / 15 noiembrie 2022

Emilio Luque Ascanio, preşedintele ASEMER

Emilio Luque Ascanio, preşedintele ASEMER

Investitorii din Spania analizează oportunităţile pieţei româneşti şi iau în calcul dezvoltarea unui teren de golf în apropierea Bucureştiului, susţine Asociaţia Investitorilor Spanioli în România (ASEMER), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, realizarea unui astfel de proiect s-ar ridica la o investiţie de peste 20 milioane de euro doar în ceea ce priveşte amenajarea terenului.

"Investiţia într-un teren de golf nu ar fi posibilă dacă nu s-ar lua în calcul şi posibilitatea dezvoltării unor proiecte imobiliare în apropiere, cu scopul de a genera suficiente beneficii economice care să compenseze asumarea costurilor semnificative implicate de un astfel de proiect de către investitori. Din punctul nostru de vedere, cerinţele pentru dezvoltarea unui teren de golf sunt îndeplinite deplin în acest moment de Bucureşti, care, cu peste două milioane de locuitori şi un PIB pe cap de locuitor care a depăşit media Uniunii Europene, este un candidat perfect", a declarat Emilio Luque Ascanio, preşedintele ASEMER.

În prezent, pasionaţii de golf din Bucureşti au o singură opţiune - terenul de golf al Clubului Diplomatic. Acesta a fost inaugurat în 1929 de Regele Ferdinand sub denumirea de Country Club şi cuprindea şi o parte din actualul parc Herăstrău. Astăzi însă nu mai îndeplineşte condiţiile necesare pentru a putea fi considerat un adevărat teren de golf. Tot în Nordul oraşului, la Stejarii Country Club există un driving-range sau zonă de antrenament, dar lipseşte spaţiul amenajat pentru joc.

Terenurile de golf îmbunătăţesc nivelul de viaţă şi gradul de dezvoltare economică al comunităţilor locale implicate. În plus, atrag investiţii directe care creează, la rândul lor, o mulţime de noi oportunităţi.

În ultimele decenii, practicarea golfului a crescut în popularitate şi, în aceeaşi măsură, şi numărul terenurilor de golf la nivel global s-a majorat. Doar în Spania numărul terenuri recunoscute de Federaţia Spaniolă de Golf se ridică la 424, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb