Asociaţia Energia Inteligentă aduce încă o dată "Energie pentru Viaţă" în Munţii Vrancei

G.D.
Companii / 19 iulie 2022

Asociaţia Energia Inteligentă aduce încă o dată "Energie pentru Viaţă" în Munţii Vrancei

Asociaţia Energia Inteligentă lansează cea de-a treia ediţie a proiectului "Energie pentru Viaţă" prin care va monta panouri fotovoltaice în gospodării izolate din Munţii Vrancei. În cinci case situate în comunele Năruja şi Vintileasca din Judeţul Vrancea, diferenţa dintre întuneric şi lumină va fi făcută de simpla apăsare a unui întrerupător, datorită companiilor care susţin acest proiect, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am iniţiat Energie pentru Viaţă cu foarte multă încredere şi am avut dreptate pentru că acest proiect s-a bucurat de un ecou puternic şi de o mobilizare impresionantă din partea companiilor cărora le-am solicitat sprijinul. Iată-ne ajunşi la cea de-a treia ediţie de Energie pentru Viaţă, cea care va aduce lumina în cinci gospodării din Munţii Vrancei şi o rază de speranţă locuitorilor lor, persoane cu vârste înaintate. Ne-am propus să continuăm acest proiect şi în viitor, să îl facem cât mai cunoscut atât pentru a face o diferenţă pentru familiile vizate de proiect cât şi pentru a creşte gradul de conştientizare asupra faptului că există un număr atât de mare de gospodării fără electricitate. Împreună putem face o diferenţă pentru semenii noştri." - Dumitru Chisăliţă, Preşedinte Asociaţia Energia Inteligentă.

"Participarea ALRO în calitate de partener şi la cea de-a treia ediţie a proiectului Energie pentru Viaţă reprezintă încă o dovadă a implicării noastre în iniţiativele care susţin activ crearea unei societăţi durabile şi cu grijă faţă de viaţa semenilor noştri. Asociem acest proiect cu modelul nostru de afaceri - un proiect unic gestionat de oameni profesionişti care îşi propun ca prin puterea exemplului să livreze exact ceea ce promit. Energie pentru Viaţă reprezintă pilonul, sprijinul de care aveau nevoie aceste categorii defavorizate de oameni fără acces la electricitate, în timp ce ALRO reprezintă un pilon al economiei româneşti şi o companie care are în centrul strategiei ei de afaceri angajamentul constant privind creşterea eficienţei energetice, reducerea impactului asupra mediului şi utilizarea eficientă a resurselor, cu obiectivul de a contribui la o Românie durabilă şi la un viitor mai bun pentru noi, toţi." - Gheorghe Dobra, Director General, ALRO.

"Alăturarea Vimetco Extrusion ca partener al proiectului "Energie pentru Viaţă" ajuns deja la cea de-a treia ediţie reprezintă o confirmare a profesionalismului de care a dat dovadă echipa Asociaţiei Energia Inteligentă pentru implementarea acestuia în trecut şi ecoul cu un puternic impact social al acestui proiect asupra societăţii şi a noastră, individual. Suntem mândri să ne asociem cu astfel de iniţiative care contribuie la creşterea gradului de conştientizare privind numărul mare de gospodării fără curent electric, precum şi la susţinerea cu precădere a comunităţilor defavorizate, unde este vital să ne implicăm şi să ne oferim sprijinul. Prin susţinerea unor astfel de proiecte facem dovada angajamentului nostru continuu de a aplica principii solide de responsabilitate socială şi că suntem o companie care se implică activ în comunitate" - Igor Higer, Director General, Vimetco Extrusion.

"Accesul la energie este vital pentru dezvoltarea armonioasă a comunităţii, iar pentru ENGIE Romania este o axă strategică de implicare, reuşind, până în prezent, să ajutăm peste 100 de copii şi adulţi să beneficieze de avantajele producţiei descentralizate de energie ce valorifică energia soarelui. Ne bucurăm să extindem contribuţia, de data aceasta alături de Asociaţia Energia Inteligentă, şi să implementăm, pentru familii defavorizate, o soluţie de producţie de energie verde benefică atât pentru ei, cât şi pentru mediul înconjurător". - Eric Stab, Preşedinte Director General ENGIE Romania.

"Credem cu tărie că un viitor mai bun înseamnă în primul rând responsabilitate faţă de oameni şi faţă de mediu. Suntem bucuroşi să susţinem şi în acest an "Energie pentru Viaţă" şi, împreună cu Asociaţia Energia Inteligentă, să facem o schimbare în bine în viaţa familiilor beneficiare ale acestui proiect" - Doru Baciu, Managing Director Ostenweg Sysplan.

"Salutăm iniţiativa Asociaţiei Energia Inteligentă şi suntem bucuroşi să îi ajutăm pe semenii noştri cu ceea ce ştim să facem cel mai bine, montarea de panouri fotovoltaice. Susţinem "Energie pentru viaţă" pentru că avem convingerea că dacă ne unim forţele putem aduce o schimbare în bine" - Sebastian Man, Electroscape.

Alături de companiile ALRO, Vimetco Extrusion, ENGIE Romania, Ostenweg şi Electroscape s-au alăturat proiectului "Energie pentru Viaţă" Comunitatea 4x4 Vrancea, mereu dornică să sară în ajutorul celor aflaţi în nevoie şi Cabana Fulga Năruja, un loc de poveste care va fi casa echipei de proiect pe perioada derulării lucrărilor de montaj al panourilor fotovoltaice.

"Energie pentru Viaţă" este de asemenea susţinut de Muzeul Gazelor Naturale, EM360 Studio si de către partenerii media: InvesTenergy, Focus Energetic, Energy Center, News Energy, Economistul, Club Economic, România Durabilă, Financial Intelligence, The Diplomat şi Spot Media, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ANRE NU verifica Electrica Targoviste ptr ca aceasta are pile la Chirita?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb