Asociaţia Română pentru Smart City organizează Smart City Industry Awards

D.T.
Miscellanea / 12 martie 2023

Asociaţia Română pentru Smart City organizează Smart City Industry Awards

Pe 30 martie 2023, va avea loc cea de-a 7-a ediţie a Smart City Industry Awards, organizat de Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) şi va reuni reprezentanţi ai autorităţilor locale, companii şi instituţii care lucrează în domeniul Smart City, pentru a recunoaşte proiectele sustenabile şi inovative din comunităţile din România, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, unul dintre punctele cheie ale evenimentului este conferinţa "Inteligenţa Artificială în Transformarea Comunităţilor din România", care se va desfăşura în deschiderea galei de la Palatul Parlamentului. Preşedintele ARSC, Eduard Dumitraşcu, a declarat că evenimentul este menit să tragă un semnal de alarmă şi să atragă atenţia asupra importanţei inteligenţei artificiale în transformarea comunităţilor din România.

"Din ce în ce mai multe comunităţi încep să integreze astfel de proiecte şi iniţiative. Deşi se râde mult pe marginea acestui subiect, Inteligenţa artificială este o realitate în România şi este nevoie ca autorităţile locale şi companiile să o adopte în proiectele lor pentru a obţine cele mai bune rezultate. Conferinţa noastră va reuni experţi în domeniul Smart City şi IA, care vor discuta despre cum IA poate fi utilizată pentru a sprijini proiectele Smart City, urmând ca aceştia să prezente cazuri de succes în care IA a fost utilizată în proiecte Smart City din alte ţări. Este important ca România să se alinieze la standardele dar mai ales priorităţile europene în ceea ce priveşte implementarea inteligenţei artificiale şi să profite de beneficiile acesteia în dezvoltarea comunităţilor", a declarat Eduard Dumitraşcu.

În cadrul conferinţei, se vor prezenta şi discuta cazuri de succes în care inteligenţa artificială a fost utilizată în proiecte Smart City din alte ţări, adaugă comunicatul. Participanţii vor avea ocazia să împărtăşească experienţele lor şi să înveţe despre metodele de implementare a inteligenţei artificiale în proiectele lor.

Evenimentul va reuni oficiali guvernamentali, autorităţi locale, reprezentanţi ai companiilor care oferă diferite soluţii şi componente pentru proiectele Smart City, furnizori de soluţii, atât hardware cât şi software, precum şi directori ai celor mai mari companii şi instituţii publice implicate în proiectele de Smart City şi Smart Village, precizează comunicatul.

Participanţii vor avea ocazia să se întâlnească cu miniştri şi secretari de stat, primari şi viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi directorii de companii şi instituţii publice implicate în proiectele de Smart City şi Smart Village.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb