ASSA ABLOY achiziţionează Bird Home Automation GmbH în Germania

V.G.
Companii / 21 octombrie 2022

ASSA ABLOY achiziţionează Bird Home Automation GmbH în Germania

ASSA ABLOY a achiziţionat Bird Home Automation GmbH ("DoorBird"), producător german de sisteme de interfon IP standalone care permit comunicarea bidirecţională cu vizitatorii direct de pe smartphone sau prin staţiile interioare, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Destinate atât clădirilor unifamiliale cât şi multifamiliale, acestea sunt comercializate sub brand-ul DoorBird.

"Aşteptăm cu nerăbdare integrarea produselor DoorBird şi a angajaţilor companiei în cadrul ASSA ABLOY. DoorBird reprezintă o completare tehnologică strategică pentru Grupul ASSA ABLOY care va consolida oferta noastră cu modele diverse de interfon IP oferind oportunităţi complementare", spune Nico Delvaux, President şi CEO ASSA ABLOY.

"Sunt încântat să salut echipa DoorBird în Divizia EMEIA (Europe Middle East India&Africa). Această achiziţie susţine eforturile noastre de a ne accelera creşterea în segmentul Smart Residential şi continuăm călătoria noastră ca lider în securitatea locuinţelor. DoorBird a construit servicii şi produse atractive şi de succes, foarte apreciate pe pieţele pe care le deservesc, şi aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună la evoluţia acestora în cadrul familiei ASSA ABLOY", declară Neil Vann, Executive Vice President ASSA ABLOY şi Head of EMEIA Division.

DoorBird a fost înfiinţată în 2014 şi are aproximativ 110 angajaţi. Biroul principal este situat în Berlin, Germania. Vânzările pentru 2021 s-au ridicat la aproximativ 21 de milioane de EUR, cu un EBIT puternic.

Produsele DoorBird sunt disponibile şi pe piaţa din România, urmând a fi integrate treptat şi în oferta ASSA ABLOY Opening Solutions, compania devenind distribuitor oficial.

Toate soluţiile oferite de DoorBirds sunt fabricate în Germania, la standarde înalte de calitate, fiind deja disponibile în peste 160 de ţări din lume. Acestea aduc cu sine o serie de avantaje care vin în completarea perfectă a produselor oferite sunt brandurile ASSA ABLOY şi Yale. Astfel, camera integrată permite utilizatorilor să vadă cine este la uşă şi, mai mult de atât, îi oferă posibilitatea să vorbească direct cu persoanele din faţa video interfonului, de oriunde din lume. Un alt aspect important este posibilitatea de a conecta aplicaţia dedicată cu până la 8 smartphone-uri sau tablete. Atunci când este apăsat butonul soneriei, utilizatorul primeşte automat o notificare prin intermediul aplicaţiei DoorBird, iar senzorul de mişcare integrat oferă alerte atunci când este detectată mişcare la intrarea în casă.

De asemenea, toate produsele dispun de tehnologie video HD prin intermediul unei lentile emisferice cu ochi larg de 180°, a unui senzor de mişcare 4D, cât şi a viziunii nocturne în infraroşu.

Folosind Open API ("DoorBird Connect"), DoorBird poate fi integrat în propriul sistem de automatizare a locuinţei. În acest sens, aplicaţia DoorBird este deja integrată cu încuietoarea inteligentă Yale Linus® iar orice utilizator poate deschide uşa de la distanţă, având imagini în timp real despre cine se află în faţa videointerfonului.

Produsele DoorBird sunt fabricate doar în Germania cu materiale ce rezistă la temperaturi cuprinse între -20° şi +40°C, protecţie împotriva apei în conformitate cu standardul industrial IP65. De asemenea, prezintă un design cu carcasă din policarbon, iar faţa exterioară este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la razele UV, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb