Atac armat într-un tren din Elveţia

V.L.
Internaţional / 14 august 2016

Trenul din Elveţia (Sursă foto: Captură Youtube)

Trenul din Elveţia (Sursă foto: Captură Youtube)

Actualizare 17:00 O femeie a decedat din cauza rănilor

O femeie a murit şi două tinere sunt în stare gravă la o zi după ce au fost atacate într-un tren din Elveţia de un bărbat înarmat cu un cuţit şi având asupra sa lichid inflamabil, a anunţat duminică poliţia din cantonul Saint-Gall, transmite Reuters.

AFP relatează că atacatorul a murit în spital din cauza rănilor, el suferind arsuri grave. "Suspectul, un elveţian în vârstă de 27 de ani, a murit din cauza rănilor", a transmis poliţia din Saint-Gall, într-un comunicat.

(G.F.)

---------

Actualizare 13:20 Autorităţile elveţiene afirmă că nu există indicii ale unui "act terorist" în cazul atacului din tren

Poliţia elveţiană a declarat duminică că nu are până în prezent niciun indiciu care să arate că este vorba despre o motivaţie teroristă în cazul atacului de sâmbătă dintr-un tren care circula în nord-estul Elveţiei, transmite AFP.

"În prezent, nu există niciun indiciu care să arate că acest act este unul terorist sau motivat politic", a informat poliţia regională din Saint-Gall.

(G.F.)

---------

A fost stare de alertă sâmbătă în Elveţia, după ce un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat pasagerii dintr-un tren şi a rănit grav cinci persoane. Agresorul este un cetăţean elveţian şi nu provine din rândul imigranţilor, au anunţat autorităţile, potrivit Digi 24.

Poliţia încă încearcă să afle motivele care au stat în spatele agresiunii. Tânărul în vârstă de 27 de ani a împrăştiat într-un vagon un lichid inflamabil căruia i-a dat şi foc, după care a început să înjunghie pasagerii.

Cinci oameni, printre care şi un copil, i-au căzut victime. Atacul a avut loc în timp ce trenul se îndrepta către staţia din Salez, din cantonul Saint Gallen. Autorul a fost imobilizat de un pasager şi arestat apoi de forţele de ordine. Suspectul este rănit şi se află internat sub pază.

"Suspectul este un bărbat de 27 de ani cu cetăţenie elveţiană şi fără un trecut care să aibă legătură cu migraţia. Nu locuia în St. Gallen, ci într-un canton din apropiere. Nu avea condamnări în niciunul dintre cantoane. Nu putem spune nimic despre motiv. La acest moment, nu avem un motiv şi poliţia a început anchetarea atacatorului. Conform procedurii standard, am efectuat o percheziţie la domiciliu", a declarat Hanspeter Kruesi, purtătorul de cuvânt al poliţiei din St. Gallen.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb