ATACURI DE INTERIOR Meciul Dragnea - Ponta a intrat în prelungiri!

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 4 aprilie 2017

Meciul Dragnea - Ponta a intrat în prelungiri!

Duelul de la distanţă dintre ultimii doi preşedinţi ai PSD a intrat în prelungiri spre satisfacţia opoziţiei, care fără să facă nimic poate beneficia de acest conflict. Când toată lumea se aştepta ca disputa Dragnea - Ponta să se încheie, mai ales că ambii dăduseră semnale clare în acest sens, conflictul s-a reaprins.

Săptămâna trecută, preşedintele PSD anunţase că îşi "permite" să nu-i răspundă zilnic fostului premier, iar Ponta afirma pe contul său de facebook, că nu doreşete să se mai refere la fostul său prieten, dar o intervenţie la postul România TV a lui Liviu Dragnea a reîncins spiritele.

Liviu Dragnea a vorbit de o posibilă coordonare a atacurilor împotriva lui şi s-a declarat contrariat de atitudinea lui Victor Ponta: "Eu nu înţeleg ce vrea. În partid sunt tot mai mulţi oameni nervoşi pe această atitudine. Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc? (...) Unii au început să iasă. Eu încerc să-i opresc pe cât mai mulţi să nu reacţioneze public, pentru că avem alte lucruri de făcut. Atacurile nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumită coordonare văd - sigur, poate să fie o simplă coincidenţă, dar demult nu mai credem în coincidenţe în România. Păi am văzut: domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, diverse site-uri şi publicaţii. Există acest pachet de oameni politici şi jurnalişti care sunt foarte bine coordonaţi. Poate este o simplă coincidenţă şi poate domnul Victor Ponta nu are nicio legătură cu dumnealor. Unii spun că are, alţii spun că n-are. Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat şi în partid şi nu numai. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI. Îmi vine greu să cred. Alţii zic că ar fi o coordonare şi o comandă de la Soros, pe care l-am tot atacat şi am să-l atac întruna până când ţara asta va reuşi să scape de toată influenţa acestui om nefast. (...) Alţii spun că urmăresc să influenţeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia unui om rău şi să influenţeze decizia judecătorilor. Sper că nu se va întâmpla asta".

La scurt timp, Victor Ponta a postat un comentariu pe pagina sa de facebook referitor la declaraţiile lui Liviu Dragnea: "Să comentez minciunile şi prostiile "Cârmaciului" din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înţeleg frustrarea şi laşitatea cu care sunt atacat non stop. Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau minţiţi care spun să nu îl mai atac pe Dragnea - dragii mei, vă rog citiţi că eu doar am răspuns la nişte murdarii şi aberaţii! Mă duc să îmi primesc "plata" de la Băsescu, Soros şi SRI! Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin!".

În contrareplică, Liviu Dragnea a spus că el nu este "nici naş, nici fin" pentru fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea.

Ajuns în această fază, conflictul nu mai poate fi încheiat pe "cale amiabilă", un divorţ în sânul PSD fiind iminent.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dragnea este ca o baba proasta, toata ziua o tine cu "au zis unii au zis altii" el n-ar vrea multe, dara daca lumea zice el face....nenorocit fara coloana vertebrala.

    1. In loc sa cautam vinovati si virtuosi, mai bine un cantec vesel sa cantam: Mamelor din lumea-ntreaga, eu va dau un singur sfat, nu lasati copii pe strada, din cauza la un barbat!

    Basescu e de vina!

    Dacă nu mă înșel, Ponta este în continuare implicat în dosarul penal Turceni. Poza lui trebuie să fie alb-negru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb