ZIARUL BURSA

04 aprilie 2017
Ediţia din 15.08.2024
Preşedinţii SIF Moldova şi SIF Oltenia au obţinut noi mandate

ALEGERI, CU TOATE ARMELE PE MASĂ Preşedinţii SIF Moldova şi SIF Oltenia au obţinut noi mandate

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 4 aprilie 2017

Actualizare 19:50 Tudor Ciurezu a fost ales astăzi preşedinte al Consiliului de Administraţie al SIF5 Oltenia şi va îndeplini şi funcţia de director general, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, Cristian Buşu a fost ales vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi va deţine şi funcţia de director general adjunct.

Actualizare 18:50 Acţionarii SIF5 Oltenia au respins astăzi ambele propuneri de repartizare a profitului net, atât în varianta care prevedea distribuirea de dividende, cât şi în varianta privind derularea unui program răscumpărare de acţiuni, situaţie în care profitul net de 101,27 milioane lei rămâne nerepartizat, confirmă un raport remis Bursei de Valori Bucureşti

Actualizare 17:28 Propunerile de distribuire a profitului SIF Oltenia şi cea de răscumpărare a acţiunilor proprii nu au fost aprobate de Adunarea Generală, potrivit unor surse

Actualizare 17:08 Acţionarii SIF2 Moldova l-au numit pe Claudiu Doroş în funcţia de director general al societăţii şi pe Cătălin-Jianu Iancu în cea de director general adjunct, potrivit raportui privind desfăşurarea AGEA şi AGOA remis Bursei de Valori Bucureşti

Actualizare 14:37 Acţionarii SIF Oltenia i-au ales pentru noul Consiliu de Administraţie pe: Tudor Ciurezu (92%), Anina Radu (56%), Cristian Buşu (70%), Nicolae Stoian (53%), Popa Carmen (51,65%), Radu Hanga (55.84%) şi Ana Bobircă (53,79%), potrivit unor surse din piaţă

Actualizare 12:32 Acţionarii SIF Moldova au aprobat un dividend de 0,044 lei

Actualizare 12:25 Costel Ceocea rămâne preşedintele SIF Moldova, iar vicepreşedinte a fost numit Radu Octavian

Actualizare 12:12 Noul Consiliu de Administraţie al SIF Moldova, ales de acţionari, astăzi, este format din Costel Ceocea, Horia Ciorcilă, Claudiu Doroş, Cătălin Iancu Jianu şi Radu Octavian

Actualizare 11:21 Cvorum de 46,2%, la AGOA SIF Moldova

Actualizare 10:57 Cvorum de peste 50%, la SIF Oltenia

Actualizare 10:47 Acţionarii SIF Moldova au aprobat derularea unui program de răscumpărare şi reducerea numărului de membri CA la cinci

Actualizare 10:31 Cvorum de peste 45%, la SIF Moldova

Există inflaţie dacă băncile centrale spun că nu există?

Există inflaţie dacă băncile centrale spun că nu există?

CĂLIN RECHEAInternaţional / 4 aprilie 2017

CĂLIN RECHEA

"Federal Reserve a început pregătirea publicului şi a pieţelor pentru o inflaţie mai mare, dar nu a precizat cât de mult poate să crească şi pentru cât timp", a scris recent Reuters, în condiţiile în care doi economişti ai băncii centrale americane au prezentat lucrarea "Monetary policy in a low interest rate world" la o conferinţă organizată de Brookings Institution.

"Conducta Constanţa-Trieste ar fi corespunzătoare obiectivelor strategice ale UE şi NATO"

LIVIU ILAŞI, CONPET: "Conducta Constanţa-Trieste ar fi corespunzătoare obiectivelor strategice ale UE şi NATO"

A consemnat ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 4 aprilie 2017

Conducerea "Conpet" consideră esenţială reluarea acţiunilor de promovare în structurile Consiliului European a proiectului de interconectare între România - Serbia - Croaţia, prin construirea legăturii între Piteşti şi Pancevo, în sistem bidirecţional, proiectul "mini PEOP", profitând de avantajul existenţei secţiunii Constanţa-Piteşti, ne-a spus domnul Liviu Ilaşi, directorul general al Conpet, în cadrul unui interviu.

Surse: "Există presiuni politice în ANPC"

EMILIA OLESCUPolitică / 4 aprilie 2017

Comisarii din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) sunt supuşi de mai multă vreme presiunilor politice, ne-au spus unele surse apropiate situaţiei, care subliniază că, în general, politicul face presiuni asupra funcţionarilor publici.

ANGAJAŢII DE LA FISC CER SALARII MAI MARI Sindicaliştii: "Există tensiuni puternice în rândul angajaţilor din Finanţele Publice"

E.O.Macroeconomie / 4 aprilie 2017

Dacă salariile angajaţilor din Finanţe vor rămâne la nivelul de jos al salarizării din sectorul bugetar, atunci va începe şi exodul finanţiştilor, avertizează Sindicatul Naţional Finanţe Publice - SindFISC, precizând: "Vă informăm că există tensiuni puternice în rândul angajaţilor din Finanţele Publice, care ameninţă că vor înceta să îşi mai ducă la îndeplinire atribuţiile de impulsionare a colectării veniturilor la bugetul de stat, în condiţiile în care nu le sunt respectate drepturile prevăzute de lege".

De ce alegătorii votează partide anormale

Cătălin AvramescuEditorial / 4 aprilie 2017

Cătălin Avramescu

Un lucru este clar. Chiar şi după standardele jalnice din Europa de Est, partidele din România sunt anormale. Unul dintre motive ţine, pur şi simplu, de stilul de comunicare. Orice grupare politică se agită, spune ceva, comunică. Mai reuşit sau mai puţin reuşit.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 4 Aprilie 2017

MACRO NEWSLETTER 4 Aprilie 2017

Internaţional / 4 aprilie 2017

Preţurile producătorilor industriali din Italia şi-au accelerat creşterea anuală în februarie 2017, până la 3,3%, de la 2,5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,3%, după un avans de 1% în luna anterioară.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo