AUR afirmă că se încearcă denigrarea protestului din faţa Ministerului Sănătăţii

F.D.
Miscellanea / 17 august 2023

AUR afirmă că se încearcă denigrarea protestului din faţa Ministerului Sănătăţii

Protestul din faţa Ministerului Sănătăţii a avut loc ca urmare a ''îngrijorărilor legitime'' exprimate în spaţiul public cu privire la Strategia Naţională de Vaccinare, afirmă joi reprezentanţii AUR, care susţin că "încercarea de denigrare" a acestui demers este ''încă o dovadă a faptului că se doreşte mutarea atenţiei de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societăţii româneşti înspre un circ mediatic", potrivit Agerpres.

''Alianţa pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi unei acţiuni civice de protest organizată de reprezentanţi ai societăţii civile. În cadrul acestei manifestaţii la care au luat parte membri ai mai multor organizaţii civice, precum şi oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât şi pe viitor'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Protestul din faţa Ministerului Sănătăţii a avut loc ca urmare a "îngrijorărilor legitime" exprimate în spaţiul public cu privire la Strategia Naţională de Vaccinare, adaugă AUR.

''Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se doreşte mutarea atenţiei de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societăţii româneşti înspre un circ mediatic'', menţionează sursa citată.

Membri, parlamentari şi simpatizanţi ai AUR au protestat, joi, în faţa Ministerului Sănătăţii, faţă de proiectul de lege prin care "se încearcă introducerea vaccinării obligatorii", au cerut demisia ministrului Alexandru Rafila şi au solicitat retragerea din dezbatere publică a Strategiei Naţionale de Vaccinare.

Protestul nu a fost lipsit de incidente. Un bărbat s-a urcat pe faţada Ministerului Sănătăţii, iar jandarmii prezenţi la faţa locului încearcă prin dialog să-l dea jos în siguranţă.

Totodată, organizatorii protestului şi reprezentanţi ai AUR au îndemnat participanţii să blocheze accesul în Ministerul Sănătăţii, încercând ulterior să pătrundă în interiorul clădirii, însă au fost împiedicaţi de jandarmi.

Jandarmeria transmite că a identificat mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancţionare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. protestul AUR necesar si justificat , nu am incredere in rafila , mereu a spus ca nu se pune problema dar pina la urma s-a pus problema si ne-am trezit cu restrictii peste restrictii .

    nu avem nevoie de voi, ne descurcam și singuri.

    Dacă vrem ne înțepam, dacă nu, nu. E foarte simplu. Nu afectam pe nimeni. Nu deranjam pe nimeni. Trăim liberi fără să afectam societatea.  

    aur cal troian psd.

    s c c r e t 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb